Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "el tud számolni" az idejével, tehát nagyjából tudom hogy mit csinál, akkor ugye nem valószínű hogy van neki másik randipartnere?
Tudom hogy mettől meddig dolgozik, mikorra ér haza, mikor megy el sportolni stb. Plusz mindig mondja hogy "Ráérsz szombaton?" írni is szokott ha valami közbe jön neki, eszébe szoktam jutni néha :) Néha...
De honnan tudhatnám hogy van-e neki másik csaj akivel találkozgat? Csak randizgattunk eddig.
Miért baj az ha találkozik mással is? Ha még nem vagytok kapcsolatban miért várod el tőle, hogy csak veled találkozzon, beszélgessen?
Egyébként szerintem a legrövidebb út, ha megkérdezed tőle.
Még kettő mellett is eltud számolni az idejével egy fickó!
Még valami:
:)
végül is a sport alatt sok minden eszembe jutott, bocs
nézd mindenkiben van némi féltékenység kiben több kiben kevesebb
viszont fogd vissza magadat, mert ez sok jóra nem vezet, nem is jártok, várd meg már mi lesz és ne legyél türelmetlen,
ez csak tanács N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!