Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem volt igazi csókom? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
sziasztok...
az ciki ha 16 éves vagyok és még nem volt olyan rendes csókom..szájra volt már de olyan nyelves meg rendes még nem ..az baj hogyha olyan fiunak tartogatom aki megérdemli???????
2008. jún. 7. 21:59
11/12 anonim válasza:
Első csókom 10 évesen szobatárcsajjal..pár másodprec után félredobtam, hogy ha ez ilyen, akkor nem kérek belőle.. :D
15 évesen 1. igazi csók haverral :D Nem bántam meg, de ha szerelem is lett volna, ott haltam volna meg :DD
12/12 anonim válasza:
na? azóta túl vagy már rajt? s hogy sikerült?
/vki már nekem is adhatna + pontot:((((( /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!