Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha volt egy rövid kalandom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volt egy rövid kalandom annak a kávézónak a tulajával, ahová eddig jártam, az eset után visszamehetek oda vendégként?

Figyelt kérdés
Nem lesz ciki hogy a kollégái tudnak a dologról és ha ott megjelenek,akkor majd elitélnek? Nagyon szerettem oda járni,de a szakitás óta nem nagyon merek menni...:(
2009. szept. 11. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát én is visszajárnék a helyedben.csak nem a pasi miatt.

Ha nem mész többet szerintem csak egy kis szajhának fog tartani és ráadásul ő még jól jön ki a dologból a férfi munkatársak előőt,hisz ő lesz a menő.érted?ha meg beszólnak,vagy észreveszed hogy pusmognak,néznek,fizess és az aprót küld a főnöknek(hogy enyit ér) :)

2010. jún. 27. 10:58
 12/16 A kérdező kommentje:

hát éppen ez az...ha soha többet nem megyek,azt gondolják hogy nem merem betenni a lábam se többet,mert szégyellem magam,nem?

lehet egyszer egy barátnőmmel be kéne mennem vagy egy helyes pasival? Lássa hogy tul vagyok rajta,élem az életem,NÉLKÜLE, talán ettől majd sz@rul érzi majd magát?

Hogy őszinte legyek,kicsit meg akarom szivatni mert anno nagyon csunyán elbánt velem...:S

2010. jún. 27. 12:59
 13/16 A kérdező kommentje:
röviden: én beleestem,ő meg kihasznált és megalázott. :(
2010. jún. 27. 13:04
 14/16 anonim ***** válasza:
ááááááá.felejtsd el.Járj vissza a haverokkal,egy pillantást se vess a pasira!érezze hogy nem volt ő olyan jó mint ahogy azt hiszi.keress egy kedves,aranyos pasit magadnak és majd vele is látogass el a helyre.de nehogy forgolódj hogy néz-e a tulaj mert az már nagyon cikis lenne.sok sikert!
2010. jún. 29. 09:03
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem menj vissza nyugodtan,hagy lássa milyen egy ringyó vagy

már bocs de ez az igazság

ha te tudtad hogy van felesége,ráadásul gyerekei is,akkor miért kezdtél ki vele? -.-"

amúgymeg lehet hogy boldog házasságban él,és élt is volna,ha neked nem jut eszedbe elcsavarni a fejét

nekem ennyi a véleményem.

2011. júl. 24. 17:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó hsz., kicsit sem zavar, hogy 2 éves a történet?
2011. júl. 24. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!