Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy 14-16 év körüli barátnőt huszonéves srácként, nem érdekelnek az előítéletek megvan az okom rá, miért kell a kor alapján ítélkezni egy fiú felett mégis? Miért állítják be a huszonéves fiúkat rossz, szívtelen csak szexre hajtó lényekként?
"Szóval, ha nem tudok korombeli barátnőt találni, akkor érzelmileg nyomorék vagyok? "
Keress akkor egy 50-est, ha korodbelit nem találsz, de ne gyerekekkel kezdj ki. Mert akárhogy nézzük, egy tizennéhány éves az gyerek, hiába képzeli magát sok felnőttnek és öltözködik kihívóan. Ha lenne egy lányom, akivel huszonéves fiú akar kapcsolatot, olyat kapna tőlem a srác, hogy nem tenné zsebre.
én 15 vagyok, és volt egy 19 éves barátom
nem használt ki, szerettem, de a szüleink nem jöttek ki (neki 1 nagyobb, nekem 2 kisebb tesóm van, teljesen máshogy kezeltek minket), ráadásul távkapcsolat volt
ja és a legjobb barátnömön kívül mindenki megszólt minket
nekem is, meg neki is fura volt az a 7 hónap, de szép emlékek kötnek hozzá
viszont nem mennék bele mégegyszer, hogy egy ennyivel idösebb sráccal összejöjjek
én inkább olyan 16-17 éves barátnőt szeretnék
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!