Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor bejövök neki? vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejövök neki? vagy mégsem. Nemtom.

Figyelt kérdés
Van 1 srác aki mindig kinn ál a buszmegállóban a házunk elött, amikor kijövök a házunkból ö mindig néz engem és mosolyog is néha. bejövök neki? vagy csak 1xrüen ö ilyen? (és ha bejövök neki hogyan tovább? mivel nem egy buszmegállóban várunk sajnos:S)
2009. szept. 11. 13:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
MINDEN csinos nőt megnézek, és aki visszanéz arra rá is mosolygok. Mondjuk az igaz hogy azért csinálom mert bejönnek.
2009. szept. 11. 13:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
állj oda mellé egyszer,menj azzal a busszal te is.Ha nem menne oda hozzád,akkor szerintem csak megnéz mert szépvagy.Gondolom :D
2009. szept. 11. 13:35
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű hogy bejössz neki! Nyugodtan oda is mehetnél hozzá beszélgetni ha ő nem mer. Vagy legalább köszönj rá!
2009. szept. 11. 13:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy derül ki ha leszollítod, valószinüleg nem mer hozzád odamenni hogy beszélgessen.

Próba szerencse, sok sikert.

2009. szept. 11. 14:02
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nem mer leszolitani,szal szépen menj oda hozzá és beszélges vele:D Sok sikert:)
2009. szept. 11. 15:29
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki, csak nincs kedve vagy bátorsága leszólítani. Köszönj neki bátorítólag. Aztán esetleg kezdj el vele beszélgetni. Pl. hogy láttad hogy sokszor itt áll, kérdezd meg hogy hova megy stb.
2009. szept. 11. 18:49
 7/20 A kérdező kommentje:
Hát köszi a bátorítást:) akkor hétfőn meg is szólítom:):$
2009. szept. 11. 19:00
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá :) drukkolunk! és légy bátor, én így csinálnám: odaállsz mellé kb 1-1,5 méterre, ránézel, mosolyogsz, ha ő is mosolyog, akkor köszönj neki, de lehet, hogy majd kezdeményez is! Majd írd le mi lett! :)
2009. szept. 13. 12:25
 9/20 A kérdező kommentje:

leírom ígérem^^

drukkoljatok télleg most dobott a pasim szal kicsit kivok:S jólenne valaki aki:$

2009. szept. 13. 12:32
 10/20 anonim válasza:
énis kíváncsi vagyok mi lesz:) drukkolok neked. :)
2009. szept. 13. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!