Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám úgy a tudtára adni, h tetszik nekem meg h szeretném, ha lenne több is köztünk mint barétség, h ne legyen nyomulós?
Figyelt kérdés
eddig csak msn en beszéltünk,meg buliban táncoltunk egymással. Most nemsokára lesz buli megint,de nem biztos h jön :S segítsetek2008. jún. 7. 20:11
1/4 anonim válasza:
Hát kérd meg egy közös ismerősödet, hogy kérdezze meg tőle, hogy ő is akar-e többet, és ha igen, akkor nyugodtan mondhatod neki (ha szeretnéd akár msnen is).
2/4 anonim válasza:
velem is kb ez volt.
egy kozos ismerost kértem meg hogy szoljon a lànynak h tobb is lehetne koztunk.
aztàn gàznak talàltam a dolgot,és pàr nappal késobb személyesen beszéltem ezek utàn a lànnyal.
sztem vkin keresztul vallani nem férfi dolog..ezért is korrigàltam magam késobb.
tettszett neki
3/4 anonim válasza:
tegyél neki kétértelmű megjegyzést és nézd meg hogyan reagál
4/4 A kérdező kommentje:
már tettem, de lehet h most elcsesztem mert állandóan beírtam neki msn en és most meg állandóan azt írja h nem ér rá :S
2008. jún. 8. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!