Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mekkora a MINIMÁLIS magasság, amit egy fiúnak el kell érnie, hogy vonzónak tartsátok? Kort és magasságot is kérek.
Én 170 cm vagyok, a barátom is az, magassarkút meg amúgy sem hordok.
Ha külső lenne a lényeg, akkor 10 centi difi lenne az ideális a fiú javára, de mivel nem az a lényeg, sokszor látni furcsa párokat, akik szeretik egymást és jól megvannak, pl 190 centis fiú a 160 centis lánnyal. Mondjuk kevesebb olyan párt látni, ahol a fiú alacsonyabb.
Lipicai??
Akkor én mi vagyok a 182 centimmel vajon.. :(
Szeretem a magassarkút de sajnos nem hordhatok mert anélkül is én vagyok a legmagasabb a társaságban vagy ha valahova megyek és ez nagyon zavar. Pasim nincs mert hát nagyon behatárolja a lehetőségeket a magasság, talán egy 200 centis kosárladás srác lenne jó :(
Én volnék az ötös, elég magas is. Volt egy pár aranyos alacsony barátnőm.
Van néhány alacsony barátom is.
Egyszer például egy barátom mesélte, hogy egy üzletben megismerkedett egy alacsony lánnyal. El akarta hívni valahová. A lány megadta a számát is kijött a pult mögül és a srác ledöbbent mert ugye a magasító nélkül alacsony volt a lány. Azért ő sem az a létra.
Én nem tudtam melyik üzletről van szó és utána pont oda mentem dolgozni. A cimbi igérte, hogy meglátogat, de nem érkezett meg. Elmondta, hogy meglátta a lányt és mivel nem kereste neki ciki volt.
No azzal a lánnyal nekem semmi bajom nem volt, simán össze is jöttünk volna ha nekem nincs barátnőm.
Szóval persze nézhetjük, hogy a lányok a magas fiúkat szeretik , ejnye-no...
Viszont sokszor az alacsony fiúk találnának alacsony lányt de nekik meg az nem tetszik.
Én a közel 190 centimmel, simán bevállaltam volna azt a lányt aki a 160 +pár centis haveromnak alacsony. Ennyit erről.
Viszont mivel ismerek alacsony srácokat, tudom, hogy a barátnőjükkel néha úgy mennek, hogy a lány direkt gödörbe megy, meg az úttesten és a srác a járdán stb. Görnyedten járnak és állandóan piszkálják a barátjukat, hogy húzza ki magát, ne guggoljon le, ne görnyedjen mert még alacsonyabb úgy.
Ezért írtam amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!