Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-23 eves lanytarsaim! Ha van egy srac, aki szimpatikus, de komoly kapcsolata van evek ota, lemondotok rola, vagy azert beprobalkoztok?
Én sem örülnék neki ha valaki megpróbálná elszedni a barátomat akivel X éve együtt vagyok...
Szerintem addig hagyd békén amíg nem fordul részedtől komolyabbra. + legtöbbször a barátnő marad a nyerő helyzetben, a 2 .lány meg mehet a levesbe.
En nem szerepelek a törtenetbe, csak kivancsi vagyok masok velemenyere.
En szemely szerint hagynam a pasit, nalam az ilyen tabu. De lehet, hogy ezzel egyedül lennek...
Ne bolygasd meg a kapcsolatát. Egyszerűen csak kanos a fickó, és ennyi együtt töltött év után kíváncsi, hogy bejön-e még a csajoknál. Csak a teszt része voltál. Hagyd
:( 20 N
Volt is egy srác, aki tetszett, jó barátok voltunk; de volt barátnője, aki szintén az én barátnőm is volt.
Azóta már én is találtam párt, ezzel a sráccal is jó barátok maradtunk, és soha nem próbáltam meg többet. Tiszteltem mindkettejüket annyira, hogy ne akarjam szétválasztani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!