Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajnak ez a mondata jelent valamit, vagy csak én látom rosszul?
Nyelvtanfolyamra járok már egy ideje. A tanfolyamon nagyon tetszik egy lány, de a nevén kívül nem nagyon tudok róla semmit (fb-on ismerősök vagyunk), így randira sem mertem elhívni. Beszélgettünk már párszor, de tényleg csak minimálisan, és azt is csak a tanfolyammal kapcsolatban.
Múlt héten egy nagyon fárasztó és dögunalmas óránk volt, ráadásul pár srácot kellett a csoportnak hallgatnia, amit a tanár gyakoroltat velük...
Lényeg a lényeg, titokban - hogy a tanár meg ne lássa -, küldtem neki egy kis fecnit a pad alatt, ráírtam, hogy milyen unalmas ez az óra, ő visszaküldte azzal, hogy ő is unja, és reméli, hogy a legközelebbi jobb lesz. Válaszban valami olyasmit írtam, hogy nincs semmi értelme ennek a gyakoroltatásnak blabla, meg hogy talán az unalomra az is rátesz egy lapáttal, hogy nagyon fáradtnak tűnik (a lány). Erre visszaírt, hogy "ha ennyire érdekel, rosszul aludtam és ma nagyon korán kellett kelnem."
Kicsit bántónak (hidegnek) érzem ezt a mondatát, hogy "ha ennyire érdekel", elvette a kedvem a további próbálkozásoktól nála. Vagy rosszul látom?
És te ezt,hogy mondtad neki?
"úgy nézel ki mint a mosott sz@r",vagy "fáradtnak tűnsz"?
Fecnire leírt mondatban nem látszik a hangsúly.... :(
Valahogy úgy írtam, hogy baromira fáradtnak tűnsz. Szóval akkor ez alapján hagyjam? Ha ő is érdeklődő lenne, kedvesebben válaszolt volna, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!