Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem is írnom kellene a fiúnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem is írnom kellene a fiúnak?

Figyelt kérdés

3 randink volt eddig. Ő szokott írni nekem hogy "Hiányzol már" meg hogy "Sokat gondolok rád" vagy csak kezdeményez egy olyat hogy "Mi újság van? :) " stb.

Nekem is sokszor jut eszembe, meg hiányzik is, de én nem nagyon szoktam kezdeményezni hogy írjak neki.

Kellene nekem is?

Én még nagyon nem akarok ömlengeni...

2013. febr. 26. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem jól esne. :)
2013. febr. 26. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem ártana,pont erről írtam ma.

Ezt lekoptatásnak vesszük ha csak mi írunk,vagy hogy nem akarsz semmit.

Valahogy jelezd neki,hogy mit akarsz,mert ha nem akkor nemsokára nem fog írni,én például nem írnék már,férfi büszkeség ami nekem speciel nagyon magas.

2013. febr. 26. 16:37
 3/5 okoska31 ***** válasza:
azért a hogy telik a napod még nem tűnik olyan hatalmas ömlengésnek...
2013. febr. 26. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Írhatsz, persze! :)
2013. febr. 26. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
igen
2013. febr. 26. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!