Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyankérdezzem meg a lánytól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyankérdezzem meg a lánytól hogy járna e velem?

Figyelt kérdés
csak így simán vagy esetleg úgy hogy félre hívom őt és szépen mondom neki hogy te egy különleges lány vagy a számomra nagyon teccel meg szeretlek öröm veled minden perc és hát én nagyon örülnék neki ha járnál velem... így jó? vagy valami tanácsot addjatok sürgős lenne holnap reggelel szeretném tőle megkérdezni... előre is köszi
2009. szept. 10. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha összeismerkedtetek már előtte, akkor elvileg magától kéne jönnie a dolognak. Ha meg azt se tudja ki vagy, akkor kimondottan gáznak érezném ha lerohannád ezzel a szöveggel.

Ha esetleg ismerős, akkor meg össze kell ismerkedni vele jobban, randizni hívni és megy majd minden magától.

Amúgy elég gáz ha csak így nekiszögezed a kérdést. Meg a járás szó is gáz önmagában, rohadtul leminősít egy kapcsolatot.

Szóval a lényeg, hogy legyél kreatívabb. Jobb lenne szóba se hozni a dolgot és inkább cselekedeteidben mutatkozzon meg, hogy akarsz valamit.

2009. szept. 10. 13:55
 2/8 A kérdező kommentje:
nos akor hogy kicsit érthetőbb legyen: ismerem a lányt és minden reggel kimek elé buszmegbe és együt megyünk be suliba meg a lány teljes mértékben megbízik bennem meg bejövök neki ezt onnan tom hogy a barátnője a multkor elszólta magát elöttem... akkor járnál helyett használjam az összejönni szót? vagy melyiket? vagy hogyan kezdjem el?
2009. szept. 10. 14:04
 3/8 A kérdező kommentje:
ja az kimaradt hogy iskola idő alatt minden nap minimum 3 szor összefutunk a szünetekben.
2009. szept. 10. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom, hogy én mit csinálnék. Ne kérdezz semmit. Hívd el randizni valami normális helyre, beszéljetek sokat és érezzétek jól magatokat. Ha jó irányba indultak a dolgok kézfogás, csók, stb. és már jártok is anélkül hogy magadat égetnéd ilyen szöveggel (legalábbis az én szememben égő).

Elég érthető voltam?

2009. szept. 10. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
"Járnál velem?" :D
2009. szept. 10. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell kimondani ahhoz hogy együtt igazán boldogok legyetek:)
2009. szept. 10. 17:05
 7/8 anonim válasza:
Nem kell még megkérdezni, szerintem is hívd el randira. Ha jól érzitek magatokat, ismételjétek meg, és a 2. vagy 3.-on úgyis szóbakerül a dolog.
2009. szept. 10. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem kérdésben a válasz!amit leírtál,az pont jó(y)

17f

2009. szept. 20. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!