Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy jó ötlet e ezért kérdezlek benneteket. Szerintetek korai még?
Nemtudom.. Annyira nem rossz ötlet, csak ugye ilyen korban már bőven bepróbálkoznak. NE FEKÜDJ LE VELE!!!
Ha csak olyan a baráti (ami fiúk esetében ritka) akkor nincs gond, de szerintem tuti nem csak alvásra szánja ezt az ottalvós éjszakát.
Én a helyedben kihagynám. Mi van ha tényleg csak meg akar rakni és kész?! Nem akarlak bántani, csak nem akarom, hogy reggel majd sírva menj haza..
A te dolgod, de ha rám hallgatsz, nem alszol nála:)
okos vagy, kedvellek:):D
amúgy szokd meg: egy férfi hiába mond valamit, ilyen helyzetekben esélyes, hogy nem lesz elég vér a fejében, hogy emlékezzen az ígéretére:D
F19
16os, ezt magyarazd el az osztaly es iskolatarsaknak, akik csak annyit tudnak a fiu sejtelmes mosolygasabol, h8gy ott volt nala ejszakara.... az igazsag nem erdekli a kornyezetet, csak csamcsoghatnak rajta... es a fiuk ezen felbatorodnak, es ramasznak szegenyre
A lanyok meg irigysegbol, vagy tinilanyos piszkalodasbol megjobban terjesztik kiszinezik... es majd szegeny meg lesz pecsetelve, pedig nem tortent semmi,de ezt csak az hiszi majd el, aki ismeri rendesen
A srac tuti nem fogja hangosan bizonygatni, hogy nem dugta meg a lanyt, aki ott ejszakazott nala, mert ez neki lenne ego
Le lehet mosni a kozbeszed mocskat, de kinek hianyzik ilyen hajciho?
18-as jól látja a kérdés lényegét. A kérdező mindenképpen vesztesként jön ki ebből az ottalvásból. Ha van rajta sapka, azért, ha meg nem, akkor azért.
És ha tényleg jöhet negatív vélemény is; Nem áratana megtanulni fogalmazni.
"úgy beszéltük meg hogy nála alszok akibe mellesleg szerelmes vagyok. És persze egy szobába." Legalább a szórendre figyelj oda kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!