Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom hogy jó ötlet e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy jó ötlet e ezért kérdezlek benneteket. Szerintetek korai még?

Figyelt kérdés
Az egyik fiú osztálytársammal úgy beszéltük meg hogy nála alszok akibe mellesleg szerelmes vagyok. És persze egy szobába. Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban! Jöhet negatív vélemény is!

2013. febr. 24. 19:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem akar semmit? ez vicc
2013. febr. 24. 19:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Nemtudom.. Annyira nem rossz ötlet, csak ugye ilyen korban már bőven bepróbálkoznak. NE FEKÜDJ LE VELE!!!

Ha csak olyan a baráti (ami fiúk esetében ritka) akkor nincs gond, de szerintem tuti nem csak alvásra szánja ezt az ottalvós éjszakát.

Én a helyedben kihagynám. Mi van ha tényleg csak meg akar rakni és kész?! Nem akarlak bántani, csak nem akarom, hogy reggel majd sírva menj haza..

A te dolgod, de ha rám hallgatsz, nem alszol nála:)

2013. febr. 24. 19:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek hova el nem küldene titeket, ha tudná, mit rontottatok el neki:D
2013. febr. 24. 19:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Ez a fiú a legjobb fiúbarátom és mondhatni hogy én ismerem őt a legjobban, nem nézném ki belőle... nem tudom.
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

okos vagy, kedvellek:):D

amúgy szokd meg: egy férfi hiába mond valamit, ilyen helyzetekben esélyes, hogy nem lesz elég vér a fejében, hogy emlékezzen az ígéretére:D

F19

16/20 anonim ***** válasza:
100%
Már elnézést, hogy nem a témával kapcsolatban írok, de attól miért ribanc valaki, ha ott alszik egy fiúnál? Most komolyan. Tisztában vagytok a ribanc szó fogalmával? Ha ő nem akar lefeküdni vele, akkor nem is fog, reméljük, hogy a Kérdező van olyan nagylány!
2013. febr. 24. 19:45
 17/20 anonim ***** válasza:
14.5 :DD
2013. febr. 24. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:

16os, ezt magyarazd el az osztaly es iskolatarsaknak, akik csak annyit tudnak a fiu sejtelmes mosolygasabol, h8gy ott volt nala ejszakara.... az igazsag nem erdekli a kornyezetet, csak csamcsoghatnak rajta... es a fiuk ezen felbatorodnak, es ramasznak szegenyre

A lanyok meg irigysegbol, vagy tinilanyos piszkalodasbol megjobban terjesztik kiszinezik... es majd szegeny meg lesz pecsetelve, pedig nem tortent semmi,de ezt csak az hiszi majd el, aki ismeri rendesen

A srac tuti nem fogja hangosan bizonygatni, hogy nem dugta meg a lanyt, aki ott ejszakazott nala, mert ez neki lenne ego

Le lehet mosni a kozbeszed mocskat, de kinek hianyzik ilyen hajciho?

2013. febr. 24. 21:37
 19/20 anonim ***** válasza:

18-as jól látja a kérdés lényegét. A kérdező mindenképpen vesztesként jön ki ebből az ottalvásból. Ha van rajta sapka, azért, ha meg nem, akkor azért.

És ha tényleg jöhet negatív vélemény is; Nem áratana megtanulni fogalmazni.

"úgy beszéltük meg hogy nála alszok akibe mellesleg szerelmes vagyok. És persze egy szobába." Legalább a szórendre figyelj oda kicsit.

2013. febr. 25. 20:31
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2013. febr. 25. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!