Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Külsőre őt milyenek találod?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Farmer kérdése:

Külsőre őt milyenek találod? (kire hasonlít, járnál-e vele)

Figyelt kérdés
[link]

2013. febr. 24. 15:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem, hogy a képen szereplő srácon mi csesztetnivaló van. Oké, hogy ízlések és pofonok, lehet olyan, hogy valakinek nem az esete, de semmi kirívó nincs rajta, ami miatt lehet ócsárolni.

Szerintem e kép alapján teljesen okés, jól néz ki, azt pedig senki nem tudja, hogy belül milyen.

Az irigység pedig némelyik válaszolóról visít. Komolyan néha már azt veszem észre, hogy a sztereotípia ellenére a fiúk körében már nagyobb "divat" ez a tipikus fröcsögő irigykedés (akinek nem inge...), mint a lányoknál. :D

2013. febr. 24. 16:10
 12/27 anonim ***** válasza:
90%
Megkapó a kisugárzása. Én sem értem, mi a baj velem, nekem bejön ;)
2013. febr. 24. 16:13
 13/27 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is jól néz ki, hasonlít arra a színészre, a Made in Hungáriából, nem tudom a nevét (legalábbis engem rá emlékeztet).

Azt, hogy járnék-e vele, nem tudom, egy kép alapján nem lehet megítélni, de az biztos, ha ismerkedni akarna, és normálisan indítana, akkor nem küldeném el első körben ;)

2013. febr. 24. 16:15
 14/27 anonim ***** válasza:
3%
kiknek képzelitek magatokat kis ribancok? mit mínuszoltok, ti kérdeztetek és válaszoltam, szarjon titeket szemen egy gerlepár
2013. febr. 24. 16:18
 15/27 anonim ***** válasza:
93%
not bad. a külseje nem lenne kizáró ok.
2013. febr. 24. 16:24
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
FreakNiceUglyBeaty nyomkodja a mínuszokat, hogy szakadjon le a keze.:D
2013. febr. 24. 16:25
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Még ha nyomkodnám is össze-vissza mindenkinek, akkor sem lennék elég egyedül ahhoz, hogy nullán legyetek. :D
2013. febr. 24. 16:44
 18/27 anonim ***** válasza:
92%
Féltékenység ez megy itt. Ennyire egyszerű :)
2013. febr. 24. 16:57
 19/27 anonim ***** válasza:
Nekem tök bejön. 75/F
2013. febr. 24. 16:59
 20/27 anonim ***** válasza:
91%

# 18

Én is ezt próbáltam magyarázni. :)

2013. febr. 24. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!