Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szegényebb lányokat szeretem?
Figyelt kérdés
Én sem vagyok gazdag és olyan lányt szeretnék, aki szintén nem úszkál a pénzben. Nagy baj ez?2013. febr. 24. 15:00
2/6 anonim válasza:
Amúgy én ezt nem értem.. Miért ne úszkálhatna a pénzben, ha nem felvágós és nagyképű? Téged ez miben zavarna?
3/6 anonim válasza:
A szerelem nem a pénztől függ. Az pedig, hogy neked a nem pénzes lányok jönek be, totál nonsense. Egy gazdagabb lánynak valószínűleg több pénze van drágább, sokszor divatosabb ruhákra, műkörmösre, ilyen-olyan kenceficékre, vagyis a figyelmet is jobban vonzza, mintha szegény lenne. Nem értelek.
Amúgy nem baj, nekem nem.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mért, de zavarna. Nem szeretném, ha ő tartana el engem.
2013. febr. 24. 15:04
5/6 anonim válasza:
Egyébként sem hiszem, hogy egy gazdag lány összejönne egy szegényebb fiúval. Biztosan van rá példa, de ha magamból indulok ki, csak konfliktust szülne.
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a nők anyagiasabbak úgyhogy nem hiszem. Gazdag férfi szegény nő így már lennének konfliktusok.
2013. febr. 24. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!