Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk mit néztek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk mit néztek meg egy lanyon/non először?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem egyik ismerősnőmet, és ö pl cipő-ruha-arc

Kíváncsi vagyok hogy általában mit néznek meg a ferfiak először egy leanyon

Mi az amit ha meglattok tudjatok h az egy jo leany?

Koszi a valaszokat

2009. szept. 9. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
(testsúly... ha kisebb mint egy ház akkor már jól indul, és ne mondjátok hogy nem tehet róla meg egyéb hegyi beszéd, mer én se voltam pehelysújú, de én meg tettem ellene) Aztán arc és haj egyben , ha nem tetszik akkor tovább nem is nézem, igazából ezek a legfontosabbak, mer nekem az hogy msot mekkora melle van milyen a feneke az annyira nem számít, mondjuk jó azé az előny ha jól néz ki arra is:D de mint mondtam a lényeg az arc/haj kettős.
2009. szept. 9. 20:38
 2/10 anonim válasza:
100%

Személy szerint az arcát. Szem, száj, mosoly, orr, fül, haj... összhatás. Utána többi más.

Bár, van h reflexből a fenekére öszpontosítok.

Cipő, ruha... nálam az nem fontos, ha összeségében csinos, szép arca van, onnantól a ruházat, öltözék mind1. Egy rocker lány is tud csinosan öltözni, ezzel azt akartam érzékeltetni.^^

23/F

2009. szept. 9. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja és igen a csontkollekciók, meg a "látodrajtaku%%aszaladjel" azok se jönnek be.
2009. szept. 9. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

1: arc, testalkat (egyszere ^^), a testalkathoz tartozik a ruha is, mikor a lány alakját nézzük, akkor a ruhát nem lehet nem nézni :),

2: haj

3: láb

4: mell vagy popsi, attol függ hogy, melyiket lehet látni.

5. útána jöhetnek az aproságok, pl. milyen erős a smink,kéz, müköröm (grrr de útálom a nagyokat)

most nem jut több eszembe :D

ui. Lányok! Nektek tényleg tetszik az a "rohadt nagy napszemüveg", ami eltakarja az egész arcotokat? illetve az a csizma, ami kivül teljesen szörös?

2009. szept. 9. 20:39
 5/10 anonim válasza:
100%
Jah azok a nagy napszemüvegek nekem is az agyamra mennek:D! Olyan mintha egy szúnyoggal, vagy egy lódarázssal kavarnék^^
2009. szept. 9. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A lány szemét! (imádom a szépszemű lányokat),aztán haj,arc, popó, mosoly,kisugárzás :)

F/17

2009. szept. 9. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1, Arc, mosoly, (ugye ezen belül, szem, száj).

2, Ruházat.

3, Alak (lehetőleg vékonyabb legyen, mert egy lánynál gáz, ha kövér)

Ha ez a 3 megfelel, akkor jöhet a többi….

18/F

2009. szept. 9. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Legeloszor mindenki ugymond a testalkatat nezi meg.. Egyetertek az elottem hozzaszoloval, ha akkora mint egy haz, nem fogom az arcat meg a szemet vizsgalgatni :) (Mellesleg nekem kifejezetten a karcsu lanyok tetszenek a legjobban)

Sokat gondolkodtam, de nekem egyertelmen az osszhatas szamit, nem pedig epp a haja, vagy a cipoje. Jo, ha iszonyat igenytelen akkor felejtos, de ha nagyon tetszik a tobbi "resze", akkor nem zavar annyira, hisz senki se tokeletes.

2009. szept. 10. 02:29
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Sry, 17F voltam.
2009. szept. 10. 02:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
inkább a kisugárzás a fontos,nem a félmeztelen kisebbségiekre gondoltam vagy a gubacsi útra
2009. szept. 20. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!