Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tetszik azzal soha nincs témám. Hogy küzdjem ezt le?
azt vettem észre, azok a srácok akik tetszenek, nem tudok miről beszélgetni velük. valahogy nem kérdeznek, nem érdeklődnek felém, ha én kérdezem őket lezárnak tőmondatokkal és nem bírom tovább vinni a beszélgetést velük. bezzeg akik meg nem tetszenek mindig mesélnek magukról, kérdeznek rólam és még baráti alapon is, úgy hogy tudják én nem akarok semmit, találkozni akarnak velem, hogy legyen valaki egyáltalán akinek elmondhatják mennyit csalódtak, vagy akitől tanácsokat kaphatnak, vagy akivel legalább ki tudnak mozdulni.
csak az a baj, hogy így lassan 1 éve nincs senkim és nem vagyok "fiatal".(28)
nem egy sráccal akivel szeretnék valamit magán a legalacsonyabb szinten a kommunikáció szinten, már borul az egész.
mit írjak egy olyan srácnak, aki ha válaszol egyáltalán, ennyiket ír arra hogy mizujs veled:
"velem nincs semmi, dolgozom."
sem visszakérdezés, sem semmi.
""velem nincs semmi, dolgozom."
sem visszakérdezés, sem semmi."
Lehet, hogy kedvesebb lenne, ha nem munkaidoben nyomulnal ra. :D
Ez de ismerős.
Csak nálam az jön még hozzá,hogy én is elfelejtek ilyenkor egyből visszakérdezni,de aztán gyorsan pótlom.
nem munkaidőben olvassa...
és másnap is visszakérdezhetne
de néha már olyanokat írok, hogyhogy eltűntél??
erre megint: nem tűntem el, nincs semmi.
"Nagyon idegesito, amikor nyomul rad egy lany, aki nem tetszik..."
ezt vegyem annak, hogy senkinek nem tetszem, aki nekem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!