Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz ilyen lányt találnom, ha ilyen lányra vágyom leginkább?
Külsőre: alacsony, pici, törékeny, kislányos alkat, kislányos arc, magas hang vagy ne legyen nagyon mély hangja, szép hosszú haj, pici vagy közepes cicik, fenék
Belső: értelmes, kedves, megértő, hűséges, nem cigizik, nem iszik, nem is bulizós típus, van humorérzéke, lehet vele hülyéskedni és jókat nevetni, mert nem valam haláli komoly pofa, de mégis tud komoly is lenni azért,ha a helyzet megkívánja, szereti ölelgetni a párját és ő is szereti, ha szeretgetik, vagyis ilyen odabújós típus
Nagyjából csak ennyi lenne! Ha valamit kihagytam volna, akkor úgyis kiderül majd!:D
Micsoda igények :D
Én sosem tudtam megmondani külsőre milyen lányra várok pontosan....majd egyszer jön egy szőke,nőies alkatú,mély hangú lány akibe beleszeretsz aztán utána kidobod a listádat.
Hány éves vagy??
"majd egyszer jön egy szőke,nőies alkatú,mély hangú lány akibe beleszeretsz aztán utána kidobod a listádat."
Há' nálam pölö ez kizárt, szőkékkel hosszabb távon tuti nem, idegesítőek és elképeztő mennyire nem jönnek be.
Én is így voltam vele,mindig is a barnák jöttek be inkább.
Mégis voltam szerelmes szőke leányzóba,4 évig együtt is voltunk...marhára nem a hajszín dönt ha szerelemről van szó.
Én majdnem ilyen vagyok (szeretek lolitásan öltözködni). De én kicsit góthos/rockos vagyok. Csak a párommal viselkedem úgy mint ahogy felsoroltad.
18 vagyok.
Szóval nem reménytelen biztos vannak még ilyen lányok ennyi idősen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!