Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A hetvegem randim lesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hetvegem randim lesz egy sraccal akit kb egy hete ismerek de nagyon sokat beszeltunk mar. Mit tegyek? (Tobbi lennt)

Figyelt kérdés
A baj az hogy ez lesz kb eletem elso randija es nem nagyon tudom egyreszt hogy mit csinaljak majd vagy h ilyenkor hogyan mennem a dolgok a masik dolog meg az, hogy a szuleim nem engednek el fiuval randizni de mindenkeppen szeretnek elmenni amugy ismert helyre megyunk meg kajalunk szoval nem hiszem h elrabolnamindenki szeme lattara... Nah es nem tudom hogyan menjek el es hogy elotte valsz talalkozni fogok a baratnommel es utana a sraccal csak felek h a szuleim megtudjak vagy valami... Mit tegyek illetve h szokott menni az elso randi? Kerlek ne irjatok olyan kommenteket hogy :fiatal vagy, mond el a szuloknek , menj inkabb tanulni STB. Koszonom! 14/L
2013. febr. 20. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:

honnan ismered?beszéltél vele élőben is?

egyébként semmi extra,úgyértem h találkoztok beszélgettek..:) nem kell túlparázni.

2013. febr. 20. 18:31
 2/3 yattatata válasza:

Szia!

lehet hogy nem ezt vártad, de bizony el kéne mondani a szülőknek. mindenképpen nappal menj, ha nem is mondod el és ne későn érj haza. igazából az első randi, ilyen korban(bocsi) nem egy nagy kaland (pl: nincs csók és ha veled egyidős a fiatalember, puszira se nagyon számíts, mert Ő is szégyenlős lesz, persze én nem tegnap voltam 14!), de örök emlék. olyan mint ha a barátnőddel beszélgetnél, csak ne csajos témával hanem olyan ismerkedős délutánra számíts. de ne is ásd bele magad fiús témával: pl fura lenne a tegnapi BL meccsről az Arsenal tragikus játékáról beszélgetni (ami amúgy meglepően pocsék volt). csak Ti számítatok néhány óra hosszacskára és próbáld magad jól érezni a hódolóddal. jó szórakozást, és csak lazán!

2013. febr. 20. 18:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi ezzel egyaltalan nincs baj azokat utalom mikor csak annyit irnak h : mond el micsoda egy hulye kis 14 vagy...:/ koszonom a kommenteket amugy sztem lehet h lesz elso csok csak az a rosz h az is nekem elso lenne... Amugy igen en semmikep se akartam nyolcra hazamenni meg ilyenek meg en nem is vagyok annyira ilyen randizos csaj szoval most remelem jol sikerul es nem fogom magam se ot nagyon beegetni!!:/
2013. febr. 20. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!