Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok, akik sose sminkelik magukat? Ha igen, melyik városban laktok és mi a hobbitok?

Figyelt kérdés

2013. febr. 18. 17:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"Győr, versírás"

Jársz valahová szórakozni?

" Eddig 1x sminkeltem magam kb 5 percig volt rajtam,mert a szempillafestéket nem bírom könnyezek és alapba jobban szeretem magam természetesen...

Kaposvár és a röplabda."

És te hová jársz szórakozni?

2013. febr. 18. 17:38
 12/24 anonim ***** válasza:

Én inkább házibuliba szoktam menni. De nagyon ritkán benézek egy kocsmába (oda általában csak akkor amikor apám lerészegedik a barátaival és elfelejti hol is lakik és mi is az a busz...)

(Kaposvár)*

2013. febr. 18. 17:45
 13/24 A kérdező kommentje:

"Én inkább házibuliba szoktam menni. De nagyon ritkán benézek egy kocsmába (oda általában csak akkor amikor apám lerészegedik a barátaival és elfelejti hol is lakik és mi is az a busz...)

(Kaposvár)*"

Szóval ha valaki meg akarna ismerni akkor csak házibuliban lenne esélye, vagy itt.

2013. febr. 18. 17:51
 14/24 anonim ***** válasza:
Győri vagyok és a hobbim a rajzolgatás, most hagytam abba a sportot
2013. febr. 18. 19:00
 15/24 anonim ***** válasza:
Én ugyan már nem lány vagyok, hanem nő, mert nem huszonéves vagyok már, de azért válaszolok. :-) Veszprém megyében lakom egy kisvárosban és a hobbim a biciklizés,olvasás, fényképezés, de a legjobb a három tevékenység ötvözete egy napra. :-)
2013. febr. 18. 19:25
 16/24 anonim válasza:

Győr kb kétszer szempillaspiráloztam, de le kellett mosnom, mert mundig megdörzsöltem a szemem

ja és lovaglás, rajzolás...

2013. febr. 18. 22:11
 17/24 anonim ***** válasza:
Pesthez közeli városban lakom..egy évben talán egyszer sminkelem magam mikor valami fontosabb esemény van, hobbim a tánc olvasás és fényképezés.
2013. febr. 19. 12:40
 18/24 anonim ***** válasza:

Hogy lepontozták a válaszokat... :P

Ennyire fáj valakiknek, hogy vannak olyan nők, akik nem sminkelik muszájból magukat? :D

2013. febr. 19. 13:56
 19/24 A kérdező kommentje:
Ezt nem is figyeltem. De sejtem már hogy miért alkalmazkodnak inkább az egyszerű lányok is a sminkelős irigy hangos többséghez.
2013. febr. 19. 15:14
 20/24 anonim válasza:
Budapesti vagyok és olvasás,zenét hallgatás,éneklés.
2013. febr. 19. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!