Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy én vagyok a világ legrondább fiúja és nincs jogom egy lányhoz sem?
rinya helyett menj ki a napra , és járj sportolni v. kondizni, aztán már csak a fejed lesz gáz maximum. Ha meg pénzes vagy a plasztikus sebész bácsi a barátod.
És már csak a p*csalódásoddal kéne kezdened valamit.
"semmi jó nem jut nekem csak, mert nagyon ronda vagyok." ??? Hát ha randa vagy akkor miért mégy oda szépekhez? Nem csak az önbizalmaddal lehetnek problémák, hanem az értékítéleteiddel is ezek szerint. Én sem megyek oda sem bűn randa lányokhoz, sem csúcsbombázó modellekhez, mert minek? Nem az én kategóriám egyik sem. "Megtalálja a zsák a foltját."
Nekem sokáig az volt a mániám, hogy egy lánynál sem tudtam elhinni, hogy én lennék az "igazi" számára és így nem volt kedvem kezdeményezni, sőt el is utasítgattam őket, meg hárítottam ha kellet, ha nem. Aztán kinőttem belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!