Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon jól kijövök egy lánnyal és az együtt töltött idő is jól telik akkor miért mondja hogy legyünk csak barátok?
Figyelt kérdés
Sajnos ezt tapasztalom a saját bőrömön. Viszont a lány előttem volt már olyan sráccal akivel kevésbé jöttek ki de tetszett neki. Nem nézek ki rosszul viszont ez kicsit még is igazságtalan hogy ez az ami csak számít. Na mind1 :/2013. febr. 17. 17:02
1/8 anonim válasza:
hát ha neked mind1 én akkor nem is válaszolok...
3/8 anonim válasza:
Te is kimondtad: jól telik az együtt töltött idő, és elvagytok. Ez a barátság, nem pedig a szerelem. Nem néz mélyen a szemedbe, nem ér hozzád, nem akar megcsókolni, nincs meg a testi vonzalom a részéről. Törődj bele, jobb, ha nem is próbálkozol. Csak rossz lenne a vége.
18/L
4/8 A kérdező kommentje:
Tehát itt csak a külső lehet a gond ugye? Mondjuk nem tudom nekem nem teljesen előnytelen.. De tuti ez lehet. Csak rossz hogy ezen múlik egy kapcsolat.
2013. febr. 17. 17:13
5/8 anonim válasza:
Figyelj... a vonzalom nem csak az, hogy hogy nézel ki. Ha a feromonjaid nem tetszik a lánynak, csinálhatsz bármit, akkor se fog vonzódni hozzád.
7/8 anonim válasza:
hány éves vagy?
figyu, engem szojtak ilyenekkel szívatni, nen vagyok kifejezetten ronda, meg ragyás, csak nem villantok(mert nincs mit) és régen ezzel szívattak, hogy megkérdezték járnék e velül, de igy félrevonulva...ilyen menő srácok, meg tök jóba voltunk minden, de mindig visszautasítottam oket
8/8 anonim válasza:
*vissza utasitottam omet, mert azt hittem.szorakoznak. lehet nem igy volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!