Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok azt állítják, hogy hűséges, megértő pasira vágynak, de közben olyan pasikkal állnak csak szóba, akikről ők is tudják, hogy nem rendesek?
Figyelt kérdés
Nem ellentmondás ez? Vagy netán azt várják, hogy az alfahím, verőember típus majd romantikus lesz, meg megértő?2013. febr. 17. 16:48
22/23 anonim válasza:
11-es: Ez nem igaz, én szóba állok a természetes szépségű lányokkal is, sőt nekem ők jönnek be jobban! ;)
23/23 anonim válasza:
12: Nem általánosítás, ez az általános. Én több ezer lánnyal ismerkedtem, mindegyik ugyanúgy viselkedik végeredményképpen. Több helyen/területen próbálkoztam. Eredmény ugyanaz. Néhány kivétel van, de csak néhány. Volt olyan randi is, mikor én baltáztam el a dolgot, de ez más kérdés, de sajnos a kérdést feltevőnek igaza van, ez az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!