Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hódítsak meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg egy csinos fiatal lányt?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit.

Nagyon megtetszett egy lány akit jó pár éve ismerek a suliból, mivel évfolyamtársam. Most hogy 1éves elkezdtünk beszélgetni (FB, Skype..) egyre jobban tetszik nekem, sőt ezt szerintem tudja ! Minden nap beszélgetünk interneten, viszont élőbe nagyon ritkán, visszahúzódó vagyok a lányok előtt, nem nagyon merek megnyilvánulni mert félek hogy kifogyok a témákból . Nagyon tetszik nekem és szeretném hogy a barátnőm legyen , mit tehetnék? Segítsetek !

15/F

2013. febr. 17. 15:28
 1/3 pink22 válasza:
Szia, szerintem bátran menj oda hozzá, a lányok szeretik ha dicsekedhetnek egy fiúval a barátnőik előtt.:-) Mit veszíthetsz? :-) Ha nem mész oda, vagy lesz barátja akkor utána azon fogsz rágodni, hogy mi lett volna,ha... szóval csak bátran
2013. febr. 17. 16:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom! :)
2013. febr. 17. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha kifogysz a témából, akkor érdeklődj őróla... ha csak te beszélsz és ő hallgat, akkor abból nem nagyon lesz semmi, mert az azt jelenti, hogy még nem tárja ki előtted a szívét. Próbálj utalni rá, hogy mit szeretnél és talán magától is rájön, de ezt személyesen sokkal egyszerűbb mint interneten.
2013. ápr. 1. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!