Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívtam azt aki tetszik nekem, mire rákérdezett hogy "Azért hívtál mert hiányoztam? " Erre mit mondjak?
Egy randink volt, de randi után megszakadt a kapcsolatunk, mondom felhívom hogy mi van vele, meg mert már nem bírtam nélküle. Erre az első kérdése: Csak nem hiányoztam?
Most erre mit mondjak?
Én 20/L, ő 21/F
Fel nem hívtam volna az biztos. Ha egyszer csak megszakad, akkor valószínűleg meggondolta magát. Az meg nekem olyan leépítő szöveg, hogy na mi az csak nem hiányoztam? Mondtam volna neki, "nem! csak félre tárcsáztam, de ha már felhívtalak tévedésből mesélj mi van veled"!
Egyszer volt olyan, hogy randiztam valakivel, aki után még hívott engem hogy lemondja egy nagyon idióta indokkal a második randit... Idegesített a dolog, ezért írtam neki, hogy tolja fel a pofáját netre legalább és mondja ott a "szemembe", hogy le vagyok szarva. Olyan nagy arca volt, hogy elvártam volna hogy azt is közölje hogy még sem akar semmit. De hát sajnos van akinek nem divat az őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!