Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, miért szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért szeretitek annyira ha egy lány az öletekben ül? : )

Figyelt kérdés

Miért olyan jó? Részemről.. én imádok egy helyes, jófej srác ölében üldögélni :)

csak most nemigen van kiében...:S :D

2009. szept. 7. 17:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert egszerüen jó érzés, és izgató... Engem totál beindít, ha egy szép lány ül az ölemben, ha meg szeretem is akkor meg pláne... :) Dersy
2009. szept. 7. 18:06
 2/23 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Mert beleül az intim zónába, izgató, szeretem érezni magamon a lány testét, illatát, kellemes bizsergető érzés.
2009. szept. 7. 18:58
 3/23 anonim ***** válasza:
98%
ezt a kérdést majd pls, emeld ki, mert kiváncsi vagyok még több válaszra :D köszi :) 16/L
2009. szept. 7. 19:01
 4/23 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

OK, kiemelem :D

2009. szept. 7. 19:09
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azért szeretem mert jó érzés. Szóval ezt nem lehet elmagyarázni, ez nekem olyan mintha érzelemből megölelne :) Csak nekem az ölelés jobban esik =)

F/16

2009. szept. 7. 19:17
 6/23 anonim ***** válasza:
18%

LOL, de ostoba kérdés. Hát nyilván mert dörgölődik a farkamhoz, és az igen kellemes érzés...

Te miért szeretsz helyes srácok ölében ülni? Mer ingerli a csiklódat...

Gondolkozz mielőtt fárasztasz másokat, vagy kérdezd meg a 14 éves fiú osztálytársaid.

2009. szept. 7. 19:34
 7/23 A kérdező kommentje:
17 vok és asszem, hogy normálisan megkérdeztem, ha nem tetszik a kérdés akkor nem kell olvasni, meg válaszolni rá.. köszi
2009. szept. 7. 19:40
 8/23 anonim ***** válasza:
87%

19:34-es!

Te nagyon sz.ar vagy :D

Szerintem is jó a kérdés, én is örülnék még több válasznak :)

2009. szept. 7. 20:44
 9/23 kolosszus22 ***** válasza:
100%

A lány ilyenkor nyomást gyakorol a péniszre, ami nagyon izgató, emellett jól érezni a közelségét, áthatja a testem a finom illata, beleszagolok a hajába, magamhoz ölelem, elfogad engem. Tovább nem ragozom, értitek miről beszélek.

22/F

2009. szept. 7. 20:53
 10/23 anonim ***** válasza:
93%
Mert érintkezik, a tudodminkkel. :) Meg egyszerűen jó érzés egy nőnemű lény jelenléte ilyen közelségben. 21/F
2009. szept. 7. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!