Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a "szüzességem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a "szüzességem elvételére" egy kevésbé csinos nővel is be kell érnem?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és még nem feküdtem le senkivel. Szerintetek elsőre egy kevésbé csinos és nekem belsőleg kevésbé megfelelő nővel is érjem be?
2013. febr. 16. 15:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az okokat itt most nem tárgyalnám miért nem feküdtem le senkivel még, olyan rossznak sem tartanám magam, csak nem igazán értek a korombeli nőkhöz. Így is vannak olyanok, akikkel lefeküdhetnék, csak ők nem annyira tetszenek.
2013. febr. 16. 15:50
 12/20 A kérdező kommentje:
15:49 : Ki szeretne egy segges combos széles csípős, esetleg még alacsony nővel is olyan hosszú távon lenni. Persze szükség törvényt bont, ezért kérdeztem mit tennétek a helyemben?
2013. febr. 16. 15:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez a baj, így gondolkodsz. Valószínűleg a lányok is a velük egy szinten lévőkkel vagy jobbakkal jönnek össze (többnyire). Te szerintem többre tartod magad, ki is mondtad. De egy helyes fiú 22 évesen nem szűz, ki tudja még akkor sem, ha papnak készül!!! Egy lány még simán lehet 18 évesen is szűz, mert neki számít h kinek adja oda magát, de egy fiú??
2013. febr. 16. 15:54
 14/20 anonim ***** válasza:

de miert akarod elvesziteni most? egyszer csak talalsz olyat,akit szeretsz+o is viszont szeret.

nem akarom magam fényezni, de elég csinos vagyok, és mindig olyan baratom volt, akire azt mondtak,hogy helyesebbet is megkaphatnek. de ha nekek o tetszett? szóval ha nem vagy szemelyisegileg egy elviselhetetlen,várj az igazira.

2013. febr. 16. 15:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Talán az szeretne egy ilyen nővel együtt lenni, aki szereti.

Tudod nem az a baj, hogy ezek a nők nem tetszenek neked, hanem ahogy nyilatkozol. Én sem feküdnék le egy nálam alacsonyabb, sovány férfivel, de ettől még soha nem nyilatkoznék így, mert jóval értelmesebb vagyok annál, minthogy így megbántsak másokat.

2013. febr. 16. 16:15
 16/20 A kérdező kommentje:
16:15 : Az élet már csak ilyen nehéz. Mi a baj egyébként a soványabb pasikkal?
2013. febr. 16. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:

te is sovány vagy?:)

mindenkinek más az ízlése. van akinek pl. az általad kevésbé tetsző csaj jön be.

2013. febr. 16. 16:24
 18/20 anonim ***** válasza:

Hihi. Széles csípőm (igaz, nagyon vékony derekam), kissé vastag combom, kis mellem van, és 160 centi vagyok.

Tinikoromban sok kudarc ért. Aztán felnőttem, megtanultam szeretni magam és kihozni a legtöbbet abból, ami megadatott. Azóta bolondulnak a pasik értem. Eddig egyik sem úgy tűnt, mint aki "beéri" ennyivel.

Sok éve nem kellett magányosnak lennem, mert szeret valaki, akit szeretek.

Visszatérve a külföldi kérdésre: sajnos nagyon elhibáztad a gyanút, hogy nem voltam, és nem ismerkedtem. Ráadásul ismeretségi körből is többek kint találták meg életük párját. Munka mellett. Nem olyan nagy dolog.

2013. febr. 16. 16:27
 19/20 anonim ***** válasza:

"hagyjuk már a kulfoldot...senki nem kényszerít rá"

Nem ez a lényeg, hogy rákényszerítenek vagy nem. Van aki kimegy n nyelvet tanulni és dolgozni. Remélem érthető, hogy nem csak azok szüzek 22-26 éves korukban akik lúzerek, hanem akik ki akarnak törni ebből az országból. Ezért fizetni is kell, de megtérül később!

2013. febr. 16. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Már akinek nehéz :) Én 178 cm magas arányos testalkatú nő vagyok, ez nekem nem nehéz, de érdekes módon az viselkedik megint bunkón az ellenkező nemmel, akinek nem jut.

Semmi bajom az ég világon a sovány férfiakkal, kedvelem őket, sok barátom sovány, de szexuálisan nem vonzanak. Ha csak szexre keresnék partnert, akkor nem közülük választanék.

2013. febr. 16. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!