Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek milyen ha egy fiú hajlékony?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagy baj? Lányok válaszát várom.2013. febr. 14. 23:03
2/35 anonim válasza:
Szerintem nem hátrány, csak az nem tetszene ha balettozna is 19L
4/35 anonim válasza:
ha közben kicsit izmosabb fajta és nem olyan pálcikaember, akk az ég világon semmi bajom nincs vele
5/35 anonim válasza:
Nem. pláne, ha van izom rajta. Szerintem sokkal nagyobb baj, hogy huszonéves fiúk a padlóig nem tudnak lehajolni.
Mennyire vagy hajlékony?
6/35 anonim válasza:
Semmi probléma nincs azzal, ha egy fiú hajlékony. :D
Én például nagyon szívesen nézegetem Berki Krisztiánt és Hidvégi Videt torna közben...if you know what I mean. ;D
20/L
7/35 anonim válasza:
Én is vékony vagyok. És mellette járok edzőterembe. Remélem ez a hajlékonyság sokáig megmarad bennem :DD. -Egy fiú.
9/35 anonim válasza:
egyáltalán nem baj. nem szeretem a merev pasikat.
10/35 anonim válasza:
Attól függ, hogyan érted. Balettozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!