Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya vagyok. Van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya vagyok. Van esélyem nálatok lányok?

Figyelt kérdés
xD
2009. szept. 6. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
hát ja, teljesen hülye vagyok, meg csúnya is, mégis mindig van nőm, szóval valami azért mégis lehet ebben, nem? persze lehet lepontozni gondolkodás nélkül, aztán akkor marad nektek a marok marcsi. :)
2009. szept. 6. 23:38
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
23:38-as, oké, valami tűrhető kinézetű ócska r.ibanc összejöhet bárkinek, még annak is aki teljesen hülye meg ronda is. de nem mindenki totál igényteln, mint te. abból hogy a kérdező itt feltette ezt a kérdést, arra következtetek hogy ő sem valami nagyon igénytelen. pedig ha tényleg csúnya, akkor talán jobban tenné ha az lenne. na nekem nyolc.
2009. szept. 7. 00:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
23:38 Én voltam,aki lehülyézett. Figyelj! A nők ugyanúgy a jópasikra buknak igazán, mint ahogy a férfiak a jó nőkre! Felháborít az, amit írtál, hogy a nők dolga, hogy szépek legyenek, a férfiak meg lehetnek akármilyen rondák! Azért, mert csúnya vagy és pont összejött NEKED, attól még nem ez a felállás. Lehet valaki csúnya, csak akkor ne várja el a másiktól, hogy az meg szép legyen! Érted?! Nekem van férfi modell ismerősöm, aki nem irigykedik a másikra és NORMÁLIS hozzáállása van az élethez, nem nézi le a csúnyákat, sőt! Vannak persze csúnya ismerőseim is - férfiak - , akik meg ugyanezt vallják mint te és mellé olyan a stílusuk, hogy csodálkozom azokon a nőkön, akik tényleg jól érzik magukat mellettük!
2009. szept. 7. 09:39
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
minden kisugárzás kérdése... szerintem
2009. szept. 7. 18:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút van.Én lány vagyok.És az a jó hogy a lányoknak nem a külső a legfontosabb hanem a kisugárzás.Sóval ha jófej és vicces vagy biztos hogy találsz magadnak lányt,mert tapasztalat hogy a lányoknak elég egy mosoly és máris megszerettek
2009. szept. 7. 18:50
 16/17 anonim válasza:
63%
kinek mi a szép és kinek mi a csúnya. és akkor most jön a közhely szöveg...ha valaki ápolt...az már nem lehet csúnya. ha vki kövér...sportoljon, ha pattanásos...akkor kezelje (gyógyszer, krém). Legyél mindig tiszta és ápolt! pasiknál számomra a cipő és a kéz a legfontosabb. ezek azok az apro dolgok amikre ha odafigyel valaki akkor rá lehet húzni az 'igényes' illetve 'igénytelen' szót. szerintem legalábbis. én sem tartom magam kifejezetten szép lánynak...de fiatal vagyok és minden fiatal szép. Voltam már szőke seggigérő hajú cicababa...ami messziről jól mutat mégsem az igazi. Legyél magabiztos, tudd, hogy mit akarsz és már jó vagy;) 20/L
2009. szept. 9. 00:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

ez a csúnya dolo tényleg relativ. én pl a b.hajú b.szemű fiukra buktam.szőke kékszem szóba s ejöhetett mert nyálas me fujj az milyen az soha..

namost.akivel 3éve együtt vagyok,szinte mindennap találkozunk,odavagyunk 1másért,szőkehaju kékszemű és baromiranem tetszett.

Csak éreztem h kell anno. nem tudtam megmondani h miért,mert ugyee nem is tetszett 1általán,de kellett.hát ösze is jöttünk,azóta ő nekem a világ leghelyesebb és legjobb pasija!!Met szeretem és ezt teszi a szeretet. akárhogy nézel ki, aki szret, a szemében megszépülsz!

2009. szept. 9. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!