Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedős szakaszban hány naponta szokás randizni?
Hát én suliba járok, ő dolgozik + sok elfoglaltsága van. Edzés, meg zenekari dolgok.
És nagyjából 1 hét telt el az eddigi randijaink között.
Ja ez az, hogy nem hív fel...
Találkoztunk egyszer, majd rá 1 héttel hívott hogy van-e kedvem megint találkozni. Akkor megint találkoztunk, majd megint eltelt 5-6 nap míg keresett. És most már megint 4 napja nem hívott. Szóval hogy nem hív 1 hétig, csak akkor ha találkozni akar, ez olyan érdekes, nem? De még csak nem is csókolóztunk.
Mi kb. 2-3 naponta randiztunk, hétközben este 3-4 órára találkoztunk, hétvégén kora délutántól (ebéd együtt) késő estig tartott a randi. A 9-en csókolt meg, szóval volt pár :) Azokon a napokon, amikor nem találkoztunk, akkor is váltottunk néhány emailt.
25N 26F
Csak az hogy már az első után is én kerestem, akkor hívott el egy újabbra, mikor írtam neki egy sms-t. De mondjuk nem hívattam meg magam vagy ilyesmi, hanem csak kérdeztem valamit. És akkor mondta hogy van-e kedvem megint találkozni.
De amúgy lehet a 2 .után már nem érdeklem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!