Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs bátorságom odamenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs bátorságom odamenni egy gyönyörű csajhoz aki hihetetlen módon tetszik! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 20:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ez az "ott van minden szünetben" azt jelenti, hogy valami közös suliba jártok. Szerintem ne úgy menj oda hozzá, hogy rögtön lássa, odaolvadsz elé a gyönyörűségtől. Keress valami ürügyet. Ha már nem gimisek vagytok, akkor a "nincs meg véletlenül a jegyzeted x.y előadásáról?" jó erre. Ha megvan neki, és odaadja, hálából meghívod forrócsokizni, aztán majd alakul...:D Ha nincs, kérdezd meg, hogy ha sikerül megszerezned, elküldheted-e neki is. Emil, telószámcsere.

Gimiben bejöhet a "fotópályázaton indulok, és szeretnék rólad néhány képet csinálni", " diákmelóban egy közvéleménykutató cégnek dolgozom, segítenél egy kérdőív kitöltésében?" típusú duma.

Ezek persze munkaigényes formák, de kisebb a veszélye, hogy a csaj 10 mp alatt lepöcköl magáról.Ha már szóbaelegyedtek, a többi vagy megy magától, vagy rájössz, hogy a legjobb nőt is unja valaki:-))

2013. febr. 13. 18:07
 12/28 anonim ***** válasza:
ülj le a sarokba sírni
2013. febr. 13. 18:45
 13/28 A kérdező kommentje:
jó ötletek,de gimibe járunk..és "odaolvadni azt hogy kell?
2013. febr. 14. 19:12
 14/28 A kérdező kommentje:
egyébként semmi ürügyet nem találok rá hogy meg szólítsam.mi legyen a közös témánk ha megszólítom.?
2013. febr. 14. 19:13
 15/28 A kérdező kommentje:
épp ezért nem merem mert nem tudnék semmit mondani Neki
2013. febr. 14. 19:14
 16/28 anonim ***** válasza:

Odaolvadni = állsz mint ló a zabban, és ordít rólad, hogy totál odavagy a csajért, főleg ha megnyikkanni sem tudsz annyira zavarban vagy.

Ha fogalmad sincs miről beszélgess vele, akkor tényleg ki kellene találnod valami hihető ürügyet, ami első pillanatban nem látszik egyértelmű nyomulásnak. Erre írtam a fényképezést, vagy a közvélemény kutatást. Ezek viszonylag hihető, és kivitelezhető dolgok egy kis rákészüléssel. Plusz neked is biztosítja a "vészkijáratot". Attól, hogy a csaj gyönyörű, még lehet, hogy egyszerű, mint a kerti csap, pasija van, vagy valami...:-)

2013. febr. 14. 20:12
 17/28 A kérdező kommentje:
nem jó a fotózás,se a közvélemény kutatás,csak hülyét csinálnék magamból viszont az az első amit írtál hogy meg sem tudok szólalni..azt hallod túl kell élni.Én tényleg nem tudnék egy mukkot sem szólni el sem kell játszanom.De akkor is olyan csodaszéép!
2013. márc. 1. 22:16
 18/28 anonim ***** válasza:
Mit tudsz a csajról, azon kívül, hogy gyönyörű? Nem tudod kinyomozni valami hobbiját, vagy olyasmit, ami nem iskolai kötelező mutatvány? Sport, zene, színjátszókör...anyámkínnya. Valamit, amiről érdeklődni tudnál nála. Hogy pl:" Bocsi, hallottam, hogy kettlebell edzésre jársz. Egy ideje gondolkodom rajta, hogy én is kipróbálnám..." Blabalbla, és már beszélgettek is:))
2013. márc. 1. 22:42
 19/28 A kérdező kommentje:
hát...szereti a zenét...szoktam látni énekelni a suli kórusban :P valamint nem rég tudtam meg hogy hívő(ez nálam abszolút előny)nem tudom mit mondjak de már nagyon idegesít hogy mindennap csak erre gondolok hogy mikor találkozunk,mit fogok mondani...stb. és semmi nem tudja lekötni a gondolatom csak erre gondolok...azt hiszem nagyon tetszik a csaj :P holnap odamegyek és lesz ami lesz csak legyen lehetőségem rá odamenni....legyen egyedül..csak úgy van zöld út előttem!szóval valami téma ezzel kapcsolatban?
2013. márc. 5. 19:22
 20/28 anonim ***** válasza:
A végén kénytelen leszel beállni a kórusba te is.:))) A vallás dolgában nem tudok jó ötletet, mert tőlem nagyon távol áll. A kórussal kapcsolatban esetleg megkérdezheted, hogy mi volt az a nagyon szép dal, amit a xxxxx-i alkalommal énekeltek. Mert neked nagyon megtetszett, és szeretnéd valakinek CD-re írni, ajándékba. ( Remélem nem csak a lányt figyelted, és nem csak szokvány műveket szoktak előadni.:-))) Ha hajlandó törni a fejét rajta, akkor már beszélgethettek róla, hogy csak ilyen kórus szinten énekel-e, vagy van valami komolyabb terve vele, ha igen, akkor mi, ha nem, akkor jajjj, de kár, és hova készül ha végez,...aztán majd alakul. Tényleg szánd már el magadat, mert a végén leérettségizik, és elmegy az iskolából.:)
2013. márc. 5. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!