Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden szép, vonzó lány csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden szép, vonzó lány csak helyes pasival akar járni? Egy átlagos külsejű, alacsony fiú ne is reménykedjen a boldogságban, neki sosem lehet olyan párja, akihez tud testileg is vonzódni legalább?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 20:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértettetek, nekem nagyon sok lány bejön, olyanok is, akiket haveromék lerondáztak már. Az egyszerű, aranyos, pici lányok jönnek be leginkább, elég, ha arcra megfog valami benne és nincs nagyon elhízva max duci a lány. Ennyi a külső igényeim, a jellem az már hosszabb lista.
2013. febr. 10. 20:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Remélni azt szabad XD
2013. febr. 10. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Te is csak szép, vonzó lánnyal akarsz járni, szóval nem értem a problémádat. Nyilván ők megtehetik, hogy számukra vonzó partnerrel jönnek össze, szóval hülyék lennének másképp tenni.
2013. febr. 10. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Reménykedni lehet, de sajnos ez távolról sem elég. Én még mindig reménykedem, pedig ez idáig még egy lány sem akart tőlem semmit, pedig nem keveset próbálkozom.
2013. febr. 11. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!