Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan es hol ismerkedhetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan es hol ismerkedhetnek fiukkal 2?

Figyelt kérdés

Tegyuk fel, hogy van onbizalmam es nem hiszem atz magamrol,hogy csunya vagyok es odamegyek egy srachoz es kezdemnyezek nalla es ha az lekoptat? e snem jovok be neki? akkor mit tegyek kezdemnyezek nyugodtan tovabb? esetleg masoknal? ja es ha bulizni megyek, akkor milyen az a nem kihivo ruha amit fellehet venni es fel is figyelnek ram benne? koszi elore is

ja es ugyanaz vagyok aki az iment ;)) epp azert tettem oda a 2 est a kerdesemhez! :)

2009. szept. 5. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
hát ha gondolod 17 éves vagyok megismernélek küldj privit!
2009. szept. 5. 22:51
 2/6 A kérdező kommentje:
bocsi nincs eamil feltuntetve nallad :P egyebkent 18 vagyok ;))
2009. szept. 5. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:

manapság bárhol. én annak örülnék a legjobban ha csak úgy az utcán leszólítana egy (jó) csaj.

mert az nem olyan megszokott, mint pl buliban, kocsmában, hotdogosnál, melóban, van benne valami attraktív, nekem bejönne minden hely, ahol egyébként normális ember nem ismerkedik.

interneten pedig csak akkor, ha a kezdeti lelkesedés után csalódni akarsz élőben. online mindenki jóarc, tudod. :)

2009. szept. 5. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Én tudok egy jó helyet ahol lehet ismerkedni fiúkkal. gyakorikerdesek.hu-n ki kell tenni egy ilyen kérdést mint ez, és akkor egy ilyen 20 éves fiú mint én valószínűleg ismerkedési ajánlatot fog tenni az aranyos, bár kissé tapasztalatlannak tűnő 18 éves hölgynek, aki nem hiszi magáról hogy csúnya;)
2009. szept. 5. 23:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egyszerű :

Dugni akarsz: menj el a dizsibe.

Normális kapcsolatot akarsz : iskola /munkahely.

Mi van ha visszautasít... inkább "örülj neki" , mert a lányok nagy része még csak vissza se utasít hanem egyszerűen le.... Amúgy ha nem jön össze odamész valami másik pasihoz... először is ha buliba mész és "jól nézel ki:D" akkor úgyis jönnek ott a pasik maguktól is, iskolába meg mittom én elkérsz valamit hogy mit tanultatok , bármit.

2009. szept. 6. 08:21
 6/6 anonim ***** válasza:

első wok

és az az 1 év zavar?

2009. szept. 6. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!