Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Focista szépfiú vagy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Focista szépfiú vagy átlagos 'jósrác'?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 20:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

hehe haverom focizik ő mondta magáról: "Nem nagyképű vagyok csak focista"

18/F

2009. szept. 5. 22:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Ez tetszik! :))) És mennyire igaz! Mj: Két focistán túl vagyok. :)
2009. szept. 5. 22:51
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

20:45ös vagyok, és már megbocsi de fúúj ez a cristiano ronaldo olyan mint egy szutykos suttyó cigánygyerek. jesszus, ha csak a külsőt nézzük akkor is alig néz ki jobban mint pl egy bill gates fejű geek. ha a belsőt is nézzük, akkor meg a bill gates fejű geek simán leveri őt, mert ez a cristiano tuti hogy totál üres belül.

szerintem te még nem láttál SZÉP fiút. =)

és nekem izomagyú is ez a cristiano. ami izom van rajta, az pedig egy nap, amikor abbahagyja majd a profi sportot, átalakul hájjá. szóval ott lesz neked egy hájas középkorú pasas aki sört vedelve már csak a TV képernyőn bámulja a focit és az apádra emlékeztet majd. fúj hát még a gondolat is undorító. köszi de ezt én inkább nem.

2009. szept. 5. 22:54
 14/18 anonim válasza:
57%
kedves utolsó ez nem egészen így van, magyarországon lehet átalakul hájjá, de mivel profi manchesterben meg a realban játszott játzik ezért elég kevés az eélye h elhízzon ha nem drogozik :) OFF
2009. szept. 5. 23:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Csak karakterében gondoltam Ronaldora. Barna hajú, barna szemű, szabályos arc, szép száj... Nem a bőrszínére gondoltam.
2009. szept. 5. 23:52
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
milyen karakter? a kisujjamba több karakter szorult mint ebbe a srácba. ja, oké, akkor mondjuk hogy átlagos. azon kívül hogy híres, semmi nincs benne/rajta, ami nem átlagos(an néz ki). 'karakterben' tudod, pont azokra a fiúkra emlékeztet nagyon, akikkel általánosban én 2 mondatot is alig beszéltem noha 8 évig voltak az osztálytársaim. bár leginkább ők nem akartak szóba állni velem, engem meg nem igazán érdekelt. gimiben már utáltam is a fajtájukat, habár alighanem szóba álltak volna velem, de az ő társaságuk és az enyém 2 külön világ volt. most pedig szívesen szóba állnának velem lépten-nyomon, kár hogy nem tudnak semmi olyat mondani, ami egy nagyon kicsit is érdekelne. szóval ugyanúgy kerülöm az ilyeneket mint már gimiben is, csak mostmár nem kerül olyan erőfeszítésembe, mert nem kell minden nap ugyanbba az osztályba bemennem és ott tölteni 7-8 órát velük összezárva. thank god.
2009. szept. 6. 01:59
 17/18 anonim ***** válasza:
59%
a focistát :) jaj de mázlista vagy, hogy ilyen pasi hívott randizni:))
2009. szept. 6. 12:43
 18/18 anonim válasza:
Úccsónak! Csak azért, mert 1 focista lenyúlhatta a nődet nem kell őket szidni. Kevés köztük az alacsonyabb de még mindig szívesebben vagyok 1 jóképű 186cm magas focista, mint 1 2,5méter magas hurkapálca:P és ezzel nem bántani/leszólni akarom a kosarasokat csak elmondani a véleményemet
2010. jan. 16. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!