Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl fiatal vagyok még vagy csak nem találtam meg a magefelelő srácot?
Figyelt kérdés
16 éves leszek kemény 19 nap múlva. Még egy barátom, sőt igazi csókom sem volt. Az óvodás szerelmet és szájrapuszit meg nem nevezném kapcsolatnak. Az osztályból több srának is bejövök / bejöttem, de mivel nekem egyikőjük sem az esetem, így a lehető legtávoltartóbb voltam velük. Az egyik a mai napig NéZ!!! :/ Ennek ellenére mindent tagad. Na mindegy. :) Tehát akkor szerintetek nagyon elvagyok maradva? Kezdem úgy érezni, hogy ha most nem fogok kelleni egy olyan srácnak, aki nekem is megfelel, akkor magányosan fogom leélni hátralévő életem...2013. febr. 9. 16:44
1/6 anonim válasza:
szerintem nem kell elsietned semmit, attól, hogy most még nem találtál barátot, később még bármi lehet :)
24/F
2/6 A kérdező kommentje:
jaj, végre normálisan gondolkozó srác! :) és talán egy kicsit megnyugodtam :)
2013. febr. 9. 16:49
3/6 anonim válasza:
Figyi én 20 vagyok, és még nekem sem volt rendes kapcsolatom! Nem parázok miatta! Még én is fiatal vagyok, nemhogy te! Nem kell izgulnod, mindennek megvan a maga ideje! F
4/6 anonim válasza:
20 év alatt teljesen felesleges aggódni ezen. mondjuk fölötte se érdemes, de alatta aztán végképp nem.
5/6 anonim válasza:
figyi, fiatal vagy :) mondjuk én is így vok ezzel... 16 f
6/6 A kérdező kommentje:
hát oki! :) azt hiszem szereztem egy kis önbizalmat :D
2013. febr. 10. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!