Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ismertetek már meg buli közben fiút, akivel később is lett valami? (kort lécci, meg a sztorit)
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 19:22
1/5 anonim válasza:
Egy buliban ismertem meg a volt vőlegényemet,akivel csaknem hat évig együtt voltam.Egy barátnőm haverja volt,ő általa ismertem meg.Akkor még csak szemeztem Vele,nem történt semmi.A buli után viszont a barátnőm küldött Neki smst,hogy összehozzon minket.Sikerrel járt. 26/N
2/5 anonim válasza:
Igen, többször is. Bulin smároltunk és utána elkérték a számom és találkoztunk. Néhány nem volt annyira szimpatikus első találkozás után, és nem lett belőle több, de volt olyan, akivel össze is jöttem. Lehet bulihelyen is ismerkedni, nekem legalábbis sikerült.
3/5 anonim válasza:
Második vagyok: 19/L, de 15 éves korom óta járok bulizni.
4/5 anonim válasza:
Az első barátom egy diszkóban ismertem meg. Messziről kiszúrtam, nagyon megtetszett, ezért a közelében kezdtem táncolni a barátnőimmel, míg a srác észre nem vett. Utána együtt táncoltunk, aztán sétáltunk, beszélgettünk, csókolóztunk :) Másnap megkeresett Myvipen (régi szép idők :D), aztán számot cseréltünk,és ezt 3 hónapos járás követte :)
Volt persze olyan ismerkedés is, amiből nem lett semmi. De egy fősulis kocsmatúrán is találkoztam már nagyon jófej és helyes sráccal, akivel utána többször találkoztam.
Nem esélytelen, szerencse kell hozzá :)
5/5 anonim válasza:
Igen, többször is, fel sem tudnám sorolni, haverságtól barátságon át a szerelemig, minden lett már. 37 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!