Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti is rosszul viselitek, hogy nincs párotok? Más is szeretethiányos már ettől?
Engem is nagyon zavar, nagyon jól esne egy társaság :/
17/F
Nekem nem hiányzik, ha nincs, HA van kivel beszélgetni napi szinten. Ez lehet szimpla barátság is. Ilyen esetekben nagyon feldobott tudok lenni. Nincs kapcsolat-nincs szomorúság, kétségbeesés, féltékenység, bántás. Sokkal kiegyensúlyozottabb nő vagyok szingliként. Testiség sem hiányzik, ami kell megoldom egyedül.
22l
Igen, ismerős érzés.
Nekem is állandóan az jár az eszemben, hogy milyen jó lenne szorosan magamhoz ölelni egy lányt és simogatni a hátát, arcát vagy hátulról átkarolni, közben belepuszilni a hajába, vagy hogy milyen jó lenne ha lenne valaki, aki itt fekszik mellettem az ágyban és egymással szemben az oldalunkon feküdnénk én pedig a ujjaimmal cirógatnám az arcát és egy puszi kíséretében a fülébe súghatnám, szeretlek.
De nem sok esélyt látok rá, hogy ez valaha is megtörténik.
16F
Utolsonak :16 evesen elotted az elet!
Persze, hogy megtortenik!
En lassan 30 vagyok, lany, volt egy baratom de nemreg szakitottunk, mert elhanyagolt, nem foglalkozott velem.
Nekem is nagyon hianyzik valaki, nagyon nagyon !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!