Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú csak 165cm magas és vékony, nagyon undorítónak találjátok és nem járnátok ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 15:00
11/23 anonim válasza:
# 9 ma 15:16
5-ös vagyok. Nekem leesett hogy a 4-es volt a válaszod célpontja §:-)
12/23 anonim válasza:
Kérdező!
Elgurult a gyógyszered?
13/23 anonim válasza:
Ha undorítónak találnak miért akarnának járni veled?... Be vagy tépve haver?
14/23 anonim válasza:
Bezzeg ha azt írja vki, h zavarja-e a lányokat, h ő nagyon magas, akkor mindenki azt válaszolja, h a magas pasikat szereti.
15/23 anonim válasza:
Hát nyilván zavarni nem fog az, hogy egy pasi magas, de ne ezzel bizonyítsd a tézised.
16/23 anonim válasza:
Bizonyítéknak elég az is, h itt minden alacsony srác azt írja, h nem kell senkinek, azt pedig egy se írja, h válogathat a nők között.
17/23 anonim válasza:
Mekkora hülyeség. 165 centi alatt nincs élet? :D
152 centi vagyok és lány. Nem szeretem a magas fiúkat, nem szeretek csimpaszkodni. Az alacsony izmos fiúkat szeretem. :) Amúgy rengeteg alacsony lány van 150-165centi között.
21L
18/23 anonim válasza:
Hiába vannak alacsony lányok, ha nekik is magas fiú kell. Ha két srác közül választhatnál, akik a magasságuktól eltekintve teljesen ugyanúgy néznek ki, te is a magasabbat választanád, ezt bármibe le merném fogadni.
19/23 anonim válasza:
Istenem -.- Mondom, hogy az alacsony fiúkat szeretem. :D
Én rosszul érzem magam egy 180-190 centis ember mellett. :D
21L
20/23 anonim válasza:
Mondod, csak én meg nem hiszem el, mert olyan lánnyal még nem találkoztam, aki valóban az alacsony fiúkat szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!