Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes próbálkozni az alábbi helyzetben a beszélgetéssel avagy sem?
Társkeresőn ráírtam egy srácra hogy szimpatikus, kérdeztem levelezünk-e írta, hogy nem levelezős típus, de oké. Írtam neki levelet, magamról is meséltem meg róla is kérdeztem, a kérdésemre válaszolt és ennyi. Aztán reagáltam válaszára, tettem fel kérdést, adott választ, de ennyi. Nem kérdez vissza, kb 3-4 szóban válaszol..na most..én nem érdeklem ennyire vagy csak nem szeret levelezni.. szerintetek?! Nem vagyok csúnya, kb az ő kalibere vagyok az "Ideál" mezőjének kitöltése alapján..
Vélemények?
Én 21 éves lány, ő pedig 27 éves pasi.
Csak általánosítás, meg sztereotípia, de az ilyeneknek szokott némi alapja lenni: Ha valaki 27 évesen társkeresőn van, nem pedig házas legalább egy gyerekkel, akkor esélyes, hogy akadnak gondjai a kommunikációval.
Itt két lehetőség van. Vagy türelmes vagy vele, és megvárod, amíg megnyílik (meg fog, ha nem autista), vagy pedig szépen elköszöntök egymástól, amíg nem fáj senkinek. Lévén, hogy a leírásod alapján te lehetsz a "főnök" kettőtök közül, ezt neked kellene eldönteni, és meglépni.
Ha úgy döntesz, hogy inkább keresel mást, akkor vigyázz arra, hogy tapintatosan, de határozottan koptasd le. Szintén sztereotípiára alapozva gondolom, hogy érzékeny lelke lehet szegénynek, ne döngöld a földbe, és ne kritizáld.
00:19:
Azért annyira tanult és okos nem lehetsz, ha átsiklottál az általánosítás és sztereotípia szavakon, és rögtön magadra vetted az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!