Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy itt GYK-n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy itt GYK-n eddig csak ronda embereket ismertem meg?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 17:19
1 2 3
 11/24 hahahanna válasza:
Mert nem láttál még engem
2013. febr. 6. 17:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Pont azt akartam írni, mint a 2., bár én lány vagyok, te meg gondolom fiúkról írtál.
2013. febr. 6. 17:33
 13/24 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, veled itt csak a rondák akarnak ismerkedni.
2013. febr. 6. 17:34
 14/24 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten jól nézek ki. És szerény is vagyok. F/19
2013. febr. 6. 17:35
 15/24 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék!! Fiu vagyok!! És sose modell csajokra vágytam csak lehetőleg ne legyen 1 mázsa felett nem legyen szentfazék ne legyen nagyképű és ne legyen Parti K*rva engem mindigis az erős középkategória érdekelt Nem vagyok elégedett magammal de el tudom helyezni magamat a társadalom megfelelő lépcsőfokán És nem nagyképűségből de nem az alján vagyok /Nem is a tetején/ valahol kicsit a feljebb mint a közép
2013. febr. 6. 17:40
 16/24 anonim ***** válasza:
Ők írtak rád,vagy te rájuk?
2013. febr. 6. 17:43
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, én itt ismertem meg jelenlegi párom, aki együttal az eddigi legszebb pasi, akivel valaha is jártam. És ezt nem azért mondom, hogy most felvágjak, de szerintem azért nem csak a csúnya népség jár errefelé :D Mert a kedvesem és az általános közvélemény szerint én sem vagyok kifejezetten az a tipikus ronda leányzó... :)
2013. febr. 6. 17:46
 18/24 anonim ***** válasza:
milyen sok közös van bennünk...<3
2013. febr. 6. 17:59
 19/24 anonim ***** válasza:
szerinted a szép lányoknak mi szükségük lenne arra, h itt ismerkedjenek? ettől még külső tekintetében (is) szerintem elég széles rétegben használják az emberek ezt az oldalt
2013. febr. 6. 18:07
 20/24 walk w1th mee ***** válasza:
mert nem láttál engem:'/
2013. febr. 6. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!