Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy ne bántsam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Én most kezdtem a 12.-et, de évet halasztottam, 19 leszek novemberben. Van egy kilencedikes srác, tehát új a suliban, és első napján engem megtalált, mint beszélgetőpartnert. Aranyos, helyes, értelmes, nem okozott neki gondot, hogy kinyőgje, hogy szívesen járna velem. És tényleg jól elbeszélgetek vele, de - igaz nincs most senkim -, de nem vagyok az amolyan mélységek nélküli tini-kapcsolat híve, ezért is pártolom az férfi nemből az idősebbeket, még voltaképp gyerek, nem várhatok el tőle sok dolgot. Suli kezdése óta minden nap megkeres, ráadásul ki van írva, hogy ki hol van. Barátnak szívesn elfogadnám, de szerintem ő inkább amellett döntene, hogy akkor inkább semmi. Nem akarom, hogy az legyen, ha minden szünetben összefutunk, és mogorván nézzen rám.
2009. szept. 4. 19:16
 1/1 geryke24 válasza:
Nézzd szerintem az a legtisztább dolog ha őszinte vagy! Ha megmondod neki bocs barátok maradjunk egyelőre és esetleg késöbb ha te is úgy érzel akár lehet köztetek valami de egyelőre barát és az többet ér mindennél.Ha gondolod szívesen adok tanácsot keress a geryke21@msn.com címen és szívesen várom kérdéseidet.
2009. szept. 4. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!