Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz ebből még valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz ebből még valami?

Figyelt kérdés
2-3 hete ismerkedtem össze egy pasival, néha találkoztunk egy egy buliban, de semmi nem történt, csak dumálgattunk, jól éreztük magunkat. egy másfél hete már találkozgatunk ugy hivatalosan is, bár nem sokat, eddig 3 szor randiztunk.megtörtént az első csók is, minden rendbe van, elvagyunk ha találkozunk, csak vhogy olyan fura érzésem van. ilyenkből szüröm le pl hogy eddig még csak smsket irt, nem hivott fel, vagy hogy a kezem nem fogja meg.tudom h ezek gyerekes dolgok, csak én ha ki akarom fejezni a vonzalmamat akkor kicsit közelednék is a másik felé nem? találkozókat is olyan nehéz összehozni, mert mindig van dolga, vagy nem ugy jön ki a lépés,az erőlködést nem látom rajta, viszont tudom h nagyon tetszünk egymásnak. ez most ugy hangzik mintha egy tizenéves tini lennék, pedig nem az vagyok, 20on túl vagyunk mindketten. szerintetek mi az oka h ilyen távolságtartó? ez nekem azért baj, mert nem érzem hogy vágyik rám, vagy akármi, és igy egy idő után nem fogok vele foglalkozni, ha nem pörögnek fel a dolgok. remélem megértitek a helyzetem!
2009. szept. 4. 18:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem rajtad van (még)a rózsaszín ködfátyol! Nem hív, nem ír sms-t, találkoztok néha , de azt is nehezen hozza össze.... hát ez nem valami nagy dolog az ő részéról. Ha ilyen az elején, mi lesz később?:)

2009. szept. 4. 18:35
 2/10 A kérdező kommentje:
de ir smst,sokszor, msnen is ahogy fellép ir, szoval nem mondhatom azt hogy nem keres, mert de..
2009. szept. 4. 18:36
 3/10 Kankalin ***** válasza:
Bocsi, de lehet, hogy te vagy a "tartalék-játékos"... Most van valaki, ha az mégsem jönne össze...
2009. szept. 4. 18:43
 4/10 A kérdező kommentje:
nincs senkije, ezt biztosra állithatom! bocsi h minden ötletet megcáfolok, de ez tényleg igy van!!
2009. szept. 4. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Az msn ingyenes és ha webcam van , akkor is személytelen. Melletted 3 másik csajjal is beszélgethet (van rejve kapcsolódás is)! Ezt most nem azért írom , de légy résen! Legalább felhívhatna, hogy hallja a hangod. Dehát az pénz... Gondolom se mozi, se egy kis séta vagy kirándulás...
2009. szept. 4. 18:48
 6/10 A kérdező kommentje:
hát séta, parkban ücsörgés, vagy vhol egy beülös helyen. de egyéb ötlettel még nem nagyon állt elő. talán fél, vagy még ismerkedni akar? nem tudom...
2009. szept. 4. 18:50
 7/10 Kankalin ***** válasza:
...találkozókat is olyan nehéz összehozni, mert mindig van dolga, vagy nem ugy jön ki a lépés... - idézt tőled. Honnan tudod biztosan, hogy nincs senkije?
2009. szept. 4. 18:52
 8/10 Kankalin ***** válasza:
Mondd neki, hogy menjetek el moziba, színházba, buliba...
2009. szept. 4. 18:53
 9/10 A kérdező kommentje:
hát jó, csak most én hivjam el?:S az olyan hülyén venné ki magát. egyébként van egy indok,aminek én betudom ezt az egész viselkedést.. az hogy nem rég ért véget egy hosszu kapcsolatom, többéves, és lehet h ezért nem közeledik, mert nem akar tolakodó lenni meg "megfojtani",nem?
2009. szept. 4. 19:00
 10/10 Kankalin ***** válasza:
Ne éld bele magad ebbe a kapcsolatba.
2009. szept. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!