Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő egy lányban a szarkasztikus humor?
Figyelt kérdés
Nekem pl 'ékes' tulajdonságom, de sok pasi nem veszi a lapot és piszkálódónak könyvel el, holott semmi rosszindulatúság nincs bennem. Viszont aki szintén hasonló humorú, azzal nagyon jókat szórakozunk..2013. febr. 5. 21:13
1/16 Pretty Ballerina válasza:
Én szeretem, sokat használom.
2/16 anonim válasza:
Szerintem egy értelmes ember elfogadja humorosra veszi.De azért van amivel nem kell viccelődni
3/16 fospuska válasza:
a csajom ugyanez. én nem voltam ilyen,de mikor rákezdett,én is elkezdtem szívni a vérét,akkor engem már békén hagyott vele.:) de aki nem tud váltani vagy nem veszi a lapot,nagyon gyorsan a pofozkodásig ideges lesz.
4/16 anonim válasza:
Én is imádom az ilyet, ha meg idegesít valakit, az úgy járt :D
5/16 anonim válasza:
Én is ilyn vagyok, és a barátom is, tőle idegesít, én meg őt vele...nem mindig vesszük észre , hogy az humor. Intelligencia kell hozzá szerintem és rá kell hangolódni...akkor nem is olyan idegesítő, csak nem mindig vagyok passzban.
6/16 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, és egy csomó fiúval már az ismerkedés elején ezért romlott meg a kapcsolatom, mert azt gondolták, hogy direkt ge*iskedek velük, így aztán megsértődtek a drágák:) :D egyébként meg magasról lehet rá tenni.. akinek van humora és szintén ilyen, az mindig veszi a lapot
7/16 A kérdező kommentje:
hát biza kell egy intelligenciaszint ehhez meg kellő komolytalanság, hogy senki se sérüljön be:D
2013. febr. 5. 21:36
8/16 anonim válasza:
Aki vevő rá, az örül neki, és viszont szívat, aki meg nem vevő az ilyesmire azt onnan ismered meg, hogy egy idő után nem áll szóba veled.
9/16 anonim válasza:
Engem az idegesít, ha nincs benne. Sajnos, a kapcsolatok eleje után a legtöbb lányról ez valahogy lekopik.
22/F
10/16 anonim válasza:
Nem, mert én is sokat használom. :D A legjobb módja valakiből észrevétlenül hülyét csinálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!