Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hívjam el vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívjam el vagy ne?

Figyelt kérdés
szombaton meccsre megyünk.van egy fiú akivel sokat beszélek,eljár már meccseimre is(szüleim is ott szoktak lenni de még nem látták valamiért)szombaton is megyünk(mindig kell auutó amivel tudunk menni)most apu nem jön így van egy plusz hely.hívjam el??mit szolna szerintetek anyu ha el hívnám??nem ide valósi szóval nem is ismerik:SS

2013. febr. 4. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez attól is függhet,hogy hány éves vagy,mert ha túl fiatal,akkor nem biztos,hogy anyukád örülne.
2013. febr. 4. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Hívd el hát! Én örülnék neki.
2013. febr. 4. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem ne hívd el, neki lesz kényelmetlen a dolog. Az első találkozás a szülőkkel mindig kényelmetlen és mivel alig tud rólad is valamit, főképpen a szüleidről így még rosszabb. Én nem érezném túl komfortosan magam és lehet kínos lenne.
2013. febr. 4. 23:45
 4/5 A kérdező kommentje:
hát jó akkor nem hívom el..:) de 15 vagyok ő 17lesz..nagy amúgy a kor külömbbség??még egy év is bele férne??mert igazából nem is én lennék az első olyan a csapatból aki el hívja ismerősét..bár tudom h most nem erről van szó:)
2013. febr. 5. 15:28
 5/5 A kérdező kommentje:
javítom:ő már17:/
2013. febr. 5. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!