Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nagyon tetszik de ő le sem szar mit csináljak? Nagyon tetszik és nem tudom hogy én is tetszem-e neki.
Azt próbáld megfigyelni, hogy mennyivel viselkedik veled másképp, mint a többi lánnyal. Mennyivel viselkedik másképp, ha te is közelében vagy, mintha nem. Ehhez nem árt néhány barát és barátnő, merthát nyilván te nem tudod megfigyelni akkor amikor nem vagy a közelében. :)
Ha észreveszitek, hogy valami más a viselkedésében, amikor te is a közelében vagy, akkor az már jelenthet valamit.
Persze legegyszerűbb ha eléállsz és megkérdezed. :) De tudom, hogy az nem egyszerű, ezért mondtam ezt.
És az hogy úgy érzed le se szar még semmit nem jelent. Iskolás koromban én a legkevésbé azzal tudtam foglalkozni, akibe szerelmes voltam. Mindig feszélyezve éreztem magam a közelében. Talán a visszautasítástól féltem nagyon vagy nem is tudom. De az biztos, hogy lazán beszélgettem bármelyik másik lánnyal, vele meg nem nagyon mertem. Persze előbb utóbb a fent írt módszer miatt rólam is kiderítették mi az igazság. (Mondjuk nem lett belőle semmi, mert valóban csak egyirányú volt a szerelem, szóval én mondjuk joggal félhettem a visszautasítástól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!