Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a "keress a saját kategóriá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a "keress a saját kategóriádban" dolog működik bárkinek is?

Figyelt kérdés

Akinek ezt a tanácsot adják, azoknak általában már eléggé lenn van az önbizalma. Ergo kb azt mondják neki, "keress valakit, aki szerinted csúnya".

Lehet bárki is boldog párkapcsolatban olyannal, akit azért "választott", mert olyan úgyse lehet neki, aki tényleg tetszene?

2013. febr. 4. 11:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Itt a GYIK-en bármi lehetsz. Kérdező, ne frusztráld már annyira magad.
2013. febr. 4. 11:54
 12/20 anonim ***** válasza:
ma már minden 2. lány modell,btw
2013. febr. 4. 11:56
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Én nem keresek a "saját" kategoriába, mert lányban nem létezik ennyire beteg egyén mint én :))
2013. febr. 4. 11:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Shevy,erre a helyedben nem vennék mérget
2013. febr. 4. 11:58
 15/20 ASOT ***** válasza:

Ez olyan dolog, hogy jólvan legyen valaki, ha nincs ló jó a szamár is társ kapcsolat.

Nem, nem leszel ebben a kapcsolatban boldog.

De azt a másik fél is érezni fogja, hogy ő csak van neked mert nincs jobb.

2013. febr. 4. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát akinek annyi esze van, hogy olyan lányokra hajt, aki szerinte csúnya, az meg is érdemli. Mi van, ha a szerinte csúnya lány mások szerint szép?
2013. febr. 4. 12:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Azért ez a mondat nem pont azt jelenti. Az én fiam 21 éves, és kicsit "mackós" mégis a modell alkatú csajokat (szőke + nagy mell) hajkurászta eddig. Most meg az a baja, hogy talált olyat, de nagyon "egyszerű". Azt mondta , lejjebb adja az igényeit... De úgy gondolom, hogy nem minden lány csúnya, aki nem modell alkatú, szőke és nagymellű.
2013. febr. 4. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Valoban rendelkezem egy egeszseges önbizalommal (sokak szerint a kelletenel nagyobb), de külsömmel nem vagyok megelegedve.

Egy kellemetlen betegseg következmenyekeppen majdnem egy evig nem sportolhattam, igy elegge leereszkedtem izomzatilag es a hasamat is valami pudingra emlekeztetö reteg fed. Szerencsere egy karcsusitott öltöny meglehetösen kasirozza ezeket, de az agyban akkor is meztelenek vagyunk.

Egyebkent az "itt lehetsz barki" tipusu valaszokhoz: Szerintitek, bizonygatni fogom? Netan kepeket feltölteni rola? Az, hogy itt az anonymitasban ki hisz nekem es ki nem, az szerintitek mennyire hat meg?

Amiert leirtam, hogy nekem sikerült egy engem szinte minden területen überelö lannyal normalis kapcsolatot letesiteni, hogy masok se adjak fel a remenyt. Sok 10-es csaj maganyosabb, mint gondolnatok! Es mi veszitenivaloja van annak, aki beprobalkozik es nem jön össze?

Ha meg sem probalod, eleve kudarcot vallottal.

2013. febr. 4. 12:15
 19/20 anonim ***** válasza:

ma 11:58

eddig egy höglyel találkoztam aki annyira örültnek tünt mint én de aztán pár honap mulva kiderült, hogy csak megjátszotta magát... szóval eddigi tapasztalataim alapján nem létezik "hozzám hasonló" mentalitású nő :)

2013. febr. 4. 12:15
 20/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem lehet boldog. Hogy lennél boldog olyannal, aki nem is tetszik? Ez barátságnak elmegy, de párkapcsolatnál fontos.

Én amúgy nem hiszek ebben, mert a szépség szubjektív. Vannak lányok, akik nekem egyáltalán nem tetszenek, mások meg csorgatják rájuk a nyálukat, szóval ez nem valami egzakt dolog.

Mikor kiemelkedően szép (értsd: mindenki szerint húdegyönyörű) lányoknál próbálkoztam, akkor mondogatták néhányan, hogy ez nem az én szintem és ne is álmodjak róla, de engem ez nem érdekelt. Ha valakinek nem tetszem, akkor az nem azért lesz, mert ő túlságosan szép, hanem mert nem tetszem neki és kész. Nem a külsődtől függ, hogy ki tetszik és ki nem. Szerintem semmi értelme az olyan kompromisszumkapcsolatoknak, ahol azért vannak egymással a felek, mert félnek, hogy "jobbat" nem találnának. Ez időrablás, ennél még a magány is sokkal jobb.

A másik dolog, hogy vonzalom szempontjából a belső is nagyon fontos, szóval lehet, hogy valaki még, ha nincs is külsőleg a párja "szintjén", olyan a személyisége és egyénisége, kisugárzása, hogy a másik számára nagyon is szép és vonzó. Szóval ezt tessék ráhagyni az illető személyre, ne akarjuk megszabni, hogy ki kivel jöhet össze, mert semmi közünk hozzá.

2013. febr. 4. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!