Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ha egy fiu nem szep, de nem is csuf, viszont mindig
kedves es figyelmes veletek, akkor van eselye nalatok?
2013. febr. 2. 23:08
Párom ilyen, nem az álompasim, de nem annyira ronda, viszont tökéletes "alapanyag" párkapcsolatba, mert kedves, aranyos, figyelmes, így lehet rá építeni, ha egy kellemes családot szeretne az ember lánya.
2013. febr. 2. 23:33
13/26 Nodeki Tamás válasza:
Alapesetben, azaz normális önbizalommal és énképpel rendelkező lány esetében ha nem mutatod ki szexualitásodat (finoman, nem bunkó módon!), akkor rendszeres tagja leszel barát zónának nevezett jelenségnek.
Amelyik lány ezzel nem ért egyet, gondolkozzon el. ;)
Kódszavak: szexuális keret, pua
29F
2013. febr. 4. 11:23
A szépség belülről fakad.
2013. febr. 6. 07:21
15/26 NoName0601 válasza:
Voltam már olyan sráccal, aki külsőleg szép -sőt, nagyon szép!- volt, de megbántam, mert "a legszebb almák rejtik a legtöbb kukacot"
Kosaraztam már ki olyan srácot, aki külsőleg -szegénykém, mondjuk ki- a csúfhoz közeli volt, hiába volt belsőleg odaadó, kedves, gyengéd (még ajándékot is hozott első találkozóra)
Jelenlegi páromra nem mondanám, hogy abszolút az esetem -sose buktam a picit mackósabb fiúkra- de egyszerűen próbáltam figyelmen kívül hagyni a külsőségeket: arra figyeltem, hogy érzem magam mellette, mennyire tesz boldoggá, mennyire törődik velem.
Nem kell rögtön, csak mert külsőleg nem egy álomképet testesít meg. Én nem tettem és abszolút nm bántam meg :)
2013. febr. 6. 08:39
16/26 NoName0601 válasza:
Javítás: nem kell rögtön ELUTASÍTANI
Ez a szó kimaradt ;)
2013. febr. 6. 08:40
17/26 anonim válasza:
Hát szerintem, ha nem valami sekélyes kis hidrogénmókusra utazol akkor szerintem van esélyed, főleg ha mondjuk intelligens vagy és kedves, a normális lányok talán még mindig azt értékelik inkább, mint a külsőt, ha meg az előbbi kategória kell akkor szerezz g3cisok pénzt és körülbelül rendben vagy a p1csáknál ez mondjuk nem igazi "szerelem" de azok olyasmire lehet nem is képesek...
2013. febr. 6. 13:25
Izélősnek induló kapcsolatból könnyebb barátságot kialakítani mint barátságból izélős kapcsolatot. Aztán: ha egy párt kormányra kerül első dolguk hogy fosztogatnak, aztán választás előtt osztogatnak, két marékkal. Ugyanez működik érzelmi alapon is. Ismerkedésnél legyél rámenős leszarom-kalóz, önfejű, akár intoleráns is, ha kedvesebben és figyelmesen viselkedsz később akkor a hölgy azt fogja gondolni hogy ő és csak ő van rád ilyen pozitív hatással.
2013. febr. 6. 15:42
19/26 PollyPodliPotty válasza:
Nem az a fontos, hogy néz ki, hanem az, hogy mennyire van tisztában önmagával, mennyire magabiztos. Ha belülről az sugárzik belőle, hogy tudja mit akar és nem bizonytalan önmagában, akkor olyan kisugárzása lesz, hogy mindegy milyen helyes, vagy nem helyes. A lányok szeretik a magabiztos fiúkat (nem nagyképűeket). És persze az is fontos, hogy ne legyen rámenős. Ha magabiztos és kedves, figyelmes, és igényes, akkor szerintem egyértelmű, hogy van esélye. :)
2013. febr. 7. 13:54
20/26 anonim válasza:
Én egy pasinak sosem a kinézetét néztem először, okés az is számít h ne legyen bűn ronda, de ha épp nem egy adonisz az sem baj. Engem a párom is a belső tulajdonságaival fogott meg nem a kinézetével. Kedves, aranyos figylmes, őszinte. Ezek a legfontosabbak aztán jöhet a kinézet. Ne legyen csúnya de hűh de jóképűnek sem kell lennie. Mi egy netes játékkal ismerkedtünk meg 6 éve megfogott, a személyisége, sokáig nem is találkoztunk de rengeteget chateltünk. És itt van már egy másfél éves lányunk :D
2013. febr. 8. 09:58
Kapcsolódó kérdések: