Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagyon gáz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz egy olyan lánnyal járni aki félig roma származású?

Figyelt kérdés
Egyébként én 17 éves vagyok a lány pedig 15 éves,(ha ez számíthat)
2009. szept. 3. 17:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
49%
szerintem igen, de ha mindenképpen mellette döntesz akkor legalább azt nézd meg hogy mekkora a bajsza
2009. szept. 3. 18:57
 12/35 anonim ***** válasza:
39%
utolsó: ezen nagyot röhögtem:D
2009. szept. 3. 19:08
 13/35 anonim ***** válasza:
25%
Eléggé!! Gondold át mégegyszer, és kérdezd meg a kedves szüleidet. Hidd el, nem lesznek elragadtatva.
2009. szept. 3. 19:34
 14/35 anonim ***** válasza:
29%
pffffffffff.undorító:(
2009. szept. 3. 19:41
 15/35 anonim ***** válasza:
26%

Igen.

Én már ha csak arra gondolok, hogy ha a barátom előttem egy roma vagy félig roma lánnyal lett volna együtt... Nem lennék képes megcsókolni, vagy szeretkezni vele, és ezt komolyan mondom. De a te életed, a te döntésed.

2009. szept. 3. 19:46
 16/35 anonim ***** válasza:
70%

próbáltam higgadt maradni de nem megy mi az h undorító meg ilyenek? már csak azért is állok ki a többi normális mellet mert az én barátom roma és nem olyan mint a többi igénytelen stb szóval a kérdezőnek üzenem h NEM GÁZ!!!

vki ugy merne ilyeneket a szemembe mondani de még a hátam mögött is h biztos nem uszná meg épen másnak am is mi köze van a másikhoz? nem az ő élete? ha ő igy boldog akk mivan? nem tetszik lehet szólni :D

2009. szept. 3. 19:51
 17/35 anonim ***** válasza:
23%

utolsónak:

nekem is van 1 roma o.társam és tökre normális de a romák többsége undorító, büdösek stb.

am kérdező a végén arra ébredsz van 9 gyereked, egy poros házba laksz egy cigótelepen.

megéri???

2009. szept. 3. 19:53
 18/35 anonim ***** válasza:
94%
miért kell minden romáról ezt hinni? nem értem vannak tenyérbe mászó alakok de csak kikéne nyitni a szemeteket és látnátok h a többsége normális és tisztességes én nem 1-et nem 2-őt ismerek
2009. szept. 3. 20:01
 19/35 anonim ***** válasza:
44%
jah és még vmi a magyarok között is vannak ilyenek sőt olyan is akik rosszabbak mint ők de mindegy ugyan olyan emberek mint mi
2009. szept. 3. 20:02
 20/35 anonim ***** válasza:
41%
igaz :) végig mentek az utcán és akk jajjj roma roma kerülni kell pedig van néhány magyar akik tényleg rosszabbak őket kéne kerülni
2009. szept. 3. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!