Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőm ma letiltott egy oldalról mert rá jöttem, hogy van más neki. Megosztott kép alá írt a csaj neki ö meg válaszolt rá. Én lájkoltam, hogy vegye már észre én is látom. Tudom, hogy hazudott és csak kihasznált. Nagyon kész vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 10:11
11/22 anonim válasza:
A szeretőség és az őszinteség szerintem két különböző dolog. Te őszinte voltál a férjeddel?
12/22 anonim válasza:
#10:
Ó'be bájos! A kis drága...
13/22 anonim válasza:
Lol te beszélsz őszinteségről mikor szeretőd van a férjed mellett:D Hát ez szép mit ne mondjak...
14/22 Laylah válasza:
Hagyjuk már. Hazudozó rib@nc. Ha azt akarod, hogy mások őszinték legyenek veled, először neked kéne annak lenni. Miért legyen a szeretőd a hűség mintapéldánya, ha te sem vagy az? Már bocs, de szerintem a világ legundorítóbb dolga megcsalni a párodat/vőlegényedet/férjedet. Növessz gerincet. Ha meg csak szerető, miért várod el, hogy csak veled legyen? Semmi közöd hozzá, hogy mikor kivel mit csinál, ha épp nem rajtad fekszik.
15/22 anonim válasza:
Bzzzbbzzbbbbrrrbbuz kiakadt a h.ülye pics@ meter..
Te őszinte voltál a férjeddel? Te gerinctelen féreg..
16/22 anonim válasza:
Évszázad vicce vagy.
Hol az őszinteség? Elhagytad, akkor, amikor mással keféltetted magad és a férjed tudta nélkül. ;-)
18/22 A kérdező kommentje:
Olyan válaszokat kaptam tőletek mintha ti csak hűséges emberek lennétek.
Senki nem az!!!!!Főleg nem a férfik a férjem sem az 8-évi kapcsolat után bukott nálam.Most a 14-évnél tartunk.Nekem ez az első szeretőm pont fél éve.Sok sok emberrel dolgozom de sajnos nincs hűség a házasságban.
Nem a hűségről írtam hanem a őszinteségről.
2013. febr. 2. 11:43
19/22 anonim válasza:
Blablabla, légyszíves ne magadból indulj már ki, van akiben még ott van a gerinc és nem akar sz*r életet magának, bele akar nézni a tükörbe, úgy, hogy ne kelljen leköpnie magát, mert egy utolsó senki!
20/22 Laylah válasza:
Ez úgy hülyeség, kérdező, ahogy van. Én is túl vagyok már pár kapcsolaton, de egyiknél se dugtam félre! Abban a környezetben, ahol felnőttem, egyetlen példa sem volt ilyenre. Mindig is úgy gondoltam, hogy akit szeretek, azt nem csalom meg. Ha meg nem szeretem, otthagyom, de nem vágom át. Ideje lenne a magad szemében is meglátni a gerendát, nem csak más szemében a szálkát! Mellesleg a szeretőd nem tartozik neked semmivel, se őszinteséggel, se hűséggel. Te viszont tartozol a férjednek. Gondolkozz már el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!