Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (akik ilyenek) és fiúk (akiknek van tapasztalata) akkor most mi a baj?
Nemrégiben esett le nekem, hogy tulajdonképp milyen vagyok mások szemében és hogy emiatt nem mernek közeledni hozzám fiúk. Az elmúlt időszakban többen mondták, hogy a kisugárzásom olyan amitől megrettennek. És hogy mindenkinek az jön le ebből, hogy fenn hordom az orrom. Igazából sosem tartottam magam jobbnak vagy többre másoknál. Tisztában vagyok a képességeimmel és a külsőmmel. Ez akkora probléma? A komoly (értsd; van humorom, nevetek ha van min, de nem vigyorgok teli szájjal folyton), intelligens és szép lányoknak semmi esélyük, hogy vonzóak legyenek a férfiak szemében?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm, a többitől pedig kíméljetek meg legyetek szívesek.
18/l
Hahaha :D Pont öt perce, hogy az öcsémtől kaptam egy "Na, ezért utál mindenki!" beszólást az egyik mondatomra. Haláli.
A privátosnak pedig itt üzenem, hogy "nem, még sosem volt. de köszönöm, nem is itt szeretnék egyet találni. ide csak válaszokért jöttem."
Nekem is van hasonló ismerősöm mint te. Bomba csaj jófej meg minden , de sugárzik belőle az a "engem nem kaphatsz meg érzés".
Ezen sajnos változtatnod kell , lehet csaj létedre picit bunkó vagy és emiatt tűnik úgy , hogy " fenn hordod az orrod" vagy csak egyszerűen kimondod amit akarsz és ezt sokan nem szívlelik.
Igen, de pont ez a baj, hogy én nem veszem észre magam, így azt sem tudom, hogyan lehetne ezen változtatni. De tény, hogy aki nem szimpatikus azzal nem is vagyok kedves, de azért egy semlegest ki tudok hozni magamból bárkivel is állok szemben.
Kösz az eddigi válaszokat, de azért remélem írtok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!