Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akit régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit régóta ismerek csak nem tom hogy közeledjek hozzá (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
nos az a helyzet hogy van egy lány egy suliba járunk és tegnap felhívott hogy lenne e kedvem ma kimenni elé buszmegbe és mondtam hogy igen.Vele mentem suliba aztán szünetekben összefutottunk és beszélgettünk. Neki ez az első éve ebben a suliban nekem meg az utolsó.De sosem volt egeydül egyik osztársa lány az vele volt mindig meg már beszéltem vele msn-en nemrégiben hogy lehet e több baráságnál azt mondta igen.Holnap reggel is megyek ki elé aztán nem tom hogy közeledjek úgy írtve hogy megöleljem és adjak neki egy puszit vagy ne?? de félek mert nem tom mit fog szóli hozzá ha csak úgy hirtelen megölelem... de jövőhétre tervezem hogy mivel első órám nincs kimegeyk elé hétfőn bekisérem suliba hazafele beugrok boltba és veszsek neki egy csokit mivel azt mondta hogy szereti a csokit és majd szünetben odaadok neki szerintetek jó ötlet?
2009. szept. 2. 17:41
 1/6 A kérdező kommentje:
jah az kimaradt hogy a lány 14 én 17 éves vagyok
2009. szept. 2. 17:45
 2/6 anonim válasza:
a csoki az jó ötlet:)
2009. szept. 2. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem megölelheted de csak ugy finoman:) és szerintem a csokinak is örülni fog:)ja és szerintem puszit is kaphat :)

14/L

2009. szept. 2. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos miután az első lépést a lány intézte sztem a kövi téged illetne :) Pl próbáld meg amikro találkoztok h a szája mell adsz puszit, hátha csók lesz utána.De sztem ne öleléssel kezd, mert az így kicsit fura lenne(legalábbis sztem) de úgyis helyzet fogja adni

2009. szept. 2. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:

18:28-as vok

Sztem feromonos dolog kicsit hülyeség...Na nem azért , mert h nem működik, mert biztos műküdik, mivel kémiára épül...de sztem inkább a megnövekedett önbizalmad segít tőle.. :) - nem próbáltam még, és nem is fogom sztem :) -

pl kiszúrsz valakit 15 méterről odamész hozzá és megszagoltatod magad és várod a hatást ? plusz sztem nem teljesen fair játék :)

2009. szept. 2. 20:43
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igen sztem se fair meg fura is sztem azért na de mindegy köszi a válaszokat mindenkinek
2009. szept. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!